Doctorul sanilor frumosi

Abia asteapta fetele momentul in care sanii cresc ca merisoarele in pomi si ridica materialele moi ale bluzitelor. Sanii sunt borne fiziologice ale dezvoltarii organismului femeiesc. La adolescenta cresc frumos, prind contur, semn ca in curand posesoarea lor va fi activa cu acte in regula sexual si poate da nastere urmasilor. In perioada sarcinii acestia cresc foarte mult fiindca trebuie sa se umple cu laptele matern, iar viitoarea mama sa aiba cu ce isi creste pruncul. La batranete, dupa ce si-au facut datoria, sanii se lasa mult si ajung ca doi saculeti goliti de resurse.

Barbatii adora sanii femeilor din multe motive, tocmai de aceea ei sunt pe primul loc in topul preferintelor masculine. Iata care sunt acestea:

-au fost si ei hraniti la san de catre o mama iubitoare si atunci stiu sa pretuiasca acesta parte a corpului feminin

-stiu ca o femeie adora sa fie stimulata pornindu-se de la acesta parte a corpului

-isi aleg o partenera cu sani generosi sa fie siguri ca vor fi bine hraniti si sanatos copiii lor, fiindca nimic nu egaleaza laptele matern in nutrienti si anticorpi

-o bluza din matase, un tricou din material fin, o rochie de catifea se asaza bine pe o pereche de sani generosi.

Dar nici sanii nu raman frumosi ca in tinerete pe tot parcursul vietii. Din cauza modificarilor succesive de volum si alaptarilor acestia se lasa sau se umplu de vergeturi. Sunt femei care se feresc sa faca plaja sau sa se dezbrace in fata altor femei din cauza aspectului dizgratios al sanilor, dar si unele ghinioniste care sunt complet plate in zona in care cad privirile insistente ale barbatilor.

Lipsa sanilor sau aspectul deplorabil al acestora pot fi corectate prin implant silicon  de catre cel mai priceput si devotata estetician din Romania, doctorul  Renert. El este expert in 8 tipuri de interventii mamare care au ca obiectiv crearea celor mai frumosi sani pentru pacienta care apeleaza cu incredere la serviciile lui. Iata operatiile si tarifele practicate:

-marirea sanilor prin injectarea lor cu grasime si substante care nu au efecte nocive sau contraindicatii, 1000 de euro

-utilizarea microfibrelor pentru ridicarea sanilor care curg, 2500 de euro

-implantul de sani prin metoda tri-axiala noua, 4300 de euro

-ridicarea sanilor cu implant, 5200 de euro si fara implant, 4000 euro

-micsorarea estetica a sanilor, 400 de euro

-corectii ale mameloanelor, 1500 de euro

-micsorarea areolelor, 650 euro cu anestezie locala cu tot

-simularea implantului mamar, 150 euro,  suma care se scade din tariful total  daca pacienta decide sa-si faca implant

Lista vedetelor autohtone multumite de prestatiile medicului si de serviciile oferite de clinica sa este lunga si cuprinde nume de rezonanta, cum ar fi: Ana Maria Prodan, Ramona Lazuran, Teo Trandafir, Anda Adam si multe altele.

Dragi femei, aveti grija de sanii vostri fiindca barbatilor le fug ochii! Ei pierd din vedere faptul ca si ei imbatranesc, ca li se rareste parul si fata le este brazdata de riduri si emit pretentii de tinerete vesnica numai de la partenerele lor. Uneori au impresia ca simultan cu varsta le creste si valoarea si trebuie sa aiba relatii cu fele care au pe jumatate varstei lor.

De aceea in primul rand pentru voi, faceti iute o programare la clinica doctorului Renert sa se aseze bine toate hainele pe voi si mai ales sa nu va rusinati sa faceti plaja vara!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes