Haideti cu machiajul

 

 

Produsele cosmetice make-up  sunt foarte importante in viata unui om, in rutina de zi cu zi. Produsele cosmetice ne imbunatatesc viata si stima de sine. Industria cosmeticelor dezvolta si inbunatateste produsele continuu pentru consumatorii care doresc mereu ceva mai bun.
Datorita angajamentului de siguranta a industriei de cosmetice, consumatorii sunt siguri de calitatea produselor si au incredere sa cumpere si sa foloseasca produsele. Pe Esteto gasim o gama variata de produse din care ne putem alege pe cele necesare fiecareia dintre noi.

 

Produsul meu preferat din categoria ruj  este Cinecitta Phito Make-up Professional Rossetto Stick nr.69. Rosul ma defineste. Ma face sigura pe mine de la prima aplicare. Este un produs cu o aroma delicata, consistent moale si cremoasa. Gradul de acoperire si rezintenta este considerabil ridicat fata de alte produse exsistente pe piata.

 

Ne creste stima de sine

Divedit clinic sentimentele positive pe care ni le dezvoltam din stima de sine cresc increderea si ne ajuta sa ne simtim bine cu noi insine. Igiena, ingrijirea personala si produsele de make-up ne-au invatat sa ne construim o imagine proprie prin care transmitem sentimente pozitive catre ceilalti.
Produsele de infrumusetare ne ajuta sa ne simtim fericiti, multumiti cu noi insine si apreciati in societate. Intr-o lume stresanta si competitiva trebuie sa fim mereu cu zambetul pe buze, plini de vitalitate si energie. Produsele cosmetice contribuie extrem de mult in toate starile noastre zilnice. De exemplu, daca uitati dimineata sa folositi un deodorant, va veti simtii stanjeniti fata de cei din jurul vostru evitand astfel contactul si socializarea cu ei. Produsele cosmetice cu rol de vindecare sau cu beneficii pentru corpul si pielea noastra sunt de asemenea foarte importante pentru oamenii cu probleme dermatologice. Civilizatiile antice au folosit substante cu rolul de a le proteja si infrumuseta pielea. Cosmeticele au o istorie lunga si frumoasa. Timpul dedicat infrumusetarii personale ne ajuta sa construim o relatie armonioasa intre minte si corp, marindu-ne astfel stima de sine si ajutandu-ne sa pastram respectul celorlalti.

În concluzie produse cosmetice si de parfumerie sunt amestecuri de substanţe chimice naturale sau sintetice, care se folosesc in scopul îngrijirii corpului omenesc, in vederea asigurării menţinerii echilibrului fiziologic si a stării de sănătate corespunzătoare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes