Alege sa zambesti!

Bine ați revenit pe blogul meu! Astăzi vreau să vă povestesc puțin din viața mea. Datorită unui doctor din copilărie, care mi-a nenorocit 3 măsele, am rămas cu o teamă puternică de doctori stomatologi și de spitale. Tocmai de aceea mai apoi am avut și probleme cu dinții și măselele, la stomatologie ajungeam doar dacă durerile erau insuportabile sau dacă eram obligată. La o vârstă destul de fragedă am fost obligată să scot prima măsea, era una din cele 3. Atunci nu am acordat importanță, era în spate nu se vedea, deci nu mă afecta. Doar că apoi am scos-o și pe a doua și am început să am și probleme cu dinții din față.

De mai multe ori am încercat să apelez la plombe, dar acestea cădeau într-un timp scurt. În ziua în care mi s-a rupt jumătate din dintele din față am crezut că o să înnebunesc. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, de fiecare dată îmi era frică că persoana din fața mea va vedea dintele rupt și va râde de mine. La scurt timp am uitat ce înseamnă să mai zâmbești, cred că atunci a fost și momentul în care am decis că trebuie să fac ceva pentru dantura mea. Bineînțeles că frica de stomatologi a ajuns iar la mine și uite așa zilele treceau fără să repar nimic.

Norocul meu a fost că sora mea, întoarsă de la munca din afară, a decis că vrea să opteze pentru albirea dintilor. Ea, spre deosebire de mine, nu se temea de doctori stomatologi. Cu toate acestea am decis să o însoțesc și eu la cabinetul stomatologic. Trebuie să vă spun că m-am simțit foarte bine acolo, personalul s-a comportat exemplar, iar când am văzut zâmbetul surorii mele mi-am dat seama că acolo trebuie să merg și eu. Sora mea mi-a zis, după ce am ieșit din cabinet, că a luat site-ul lor web pentru ca eu să mă documentez mai bine cu privire la acest cabinet.

implant dentar pret-min

La început am vrut să o refuz, dar mai apoi mi-am dat seama că nu îmi strică cu nimic să aflu lucruri noi despre acest domeniu. Așa că după câteva zile accesam pentru prima oară draristide.ro. Aveam încă în minte imaginea zâmbetului surorii mele când am intrat pe site. Nu știam ce să caut așa că am luat toate categoriile la rând. Într-un final m-am oprit asupra paginii care oferea mai multe informații despre implant dentar. La scurt timp mi-am dat seama că este cea mai bună alegere pentru mine.

După ce mi-am înfrânt teama am făcut o programare online, iar la scurt timp puteam zâmbi liniștită. Pe mine m-a atras și faptul că pe site sunt specificate prețurile pentru fiecare operație în parte, astfel cu doar câteva click-uri veți putea afla cât vă costă să zâmbiți iar. Eu vă recomand acest cabinet, pentru că la el am găsit înțelegere și calitate. Nu este prea târziu să vă oferiți șansa de a zâmbi din nou. Știu că este o operație puțin mai grea, dar credeți-mă că nici nu se compară cu rezultatul final, cu bucuria care vine o dată cu zâmbetul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes