Cum aleg lampa pentru unghii cu gel sau oja semipermanenta?

 

Daca iti place si tie ca manichiura ta sa reziste pana la cateva saptamani si sa nu iti mai faci griji despre felul in care iti arata unghiile, deoarece vei fi mereu sigura ca arata impecabil, deoarece nu vrei sa mai lasi atat de multi bani la salon, dar vrei sa iti acorzi timp o data la cateva saptamani sa iti faci unghiile singura, la tine acasa, atunci, fara indoiala, esti si tu una dintre admiratoarele tehnicii de manichiura cu gel sau oja semipermanenta.

Sa inveti sa iti faci singura unghiile acasa cu gel sau cu oja semipermanenta nu este deloc dificil. Important este sa ai multa rabdare si sa iti doresti, intr-adevar, sa inveti cum sa iti faci singura unghiile cu o lampa cu ultraviolet.

Mai intai de toate ar trebui sa decizi care tehnica iti este mai apropiata si pe care ai putea sa o insusesti cel mai bine. Eu iti recomand, pentru inceput, sa incerci tehnica de manichiura cu oja semipermanenta, iar, mai apoi, daca vei avea dorinta poti trece si la tehnica cu gel.

De ce am nevoie de o lampa cu ultraviolet?
Lampa cu ultraviolet este unul dintre principalele elemente ale unui kit de unghii, indispensabila atat pentru tehnica cu gel, cat si pentru cea cu oja semipermanenta.

O lampa cu ultraviolet este atat de importanta atunci cand iti faci manichiura, prin simplul fapt ca ea este cea care intareste si usuca atat de repede atat gelul, cat si oja.

Lampa cu ultraviolet nu este deloc daunatoare, aceasta este dotata cu un timer, de aceea dupa timpul necesar uscarii ojei sau a gelului, ea se va opri automat. Exista mai multe modele de lampi, unele mai simplu de utilizat, care sunt pentru incepatoare, dar si altele mai complicate pentru o manichiurista experimentanta.

Cum aleg lampa cu ultraviolet?

Daca esti la inceput si nu cunosti foarte multe despre tehnica unghiilor cu gel sau cu oja semipermanenta, atunci recomandarea este sa iti cumperi o lampa cu ultraviolet usor de utilizat, dar suficient de performanta, astfel incat sa obtii efectul dorit de tine.

Daca, totusi, esti deja o manichiurista cu experienta si te intereseaza sa ai o lampa cu ultraviolet performanta, cu care sa lucrezi foarte usor, atunci pe kitunghii.ro gasesti multiple modele de lampi de cea mai inalta calitate care te vor ajuta sa obtii o manichiura impecabila.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes