Paxx.ro, locul unde cele mai mari case de moda se bat in oferte si vanzari

-Ce spui, soro, ca porti haine de firma? As fi sigura 100% de asta numai daca ar veni si cumparatori din strainatate ca ei nu pot fi pacaliti. La noi, marile branduri si-au livrat produsele dupa Revolutie! Lasa ca am auzit eu cum pe camasa adusa din Turcia se pune o eticheta cu Armani si nimeni nu-si da seama, cum o poseta de cea mai proasta calitate se vinde pe postul uneia Cavalli Class sau Calvin Klein…
-Da-mi voie sa-ti spun ca nimic nu este adevarat! Da, cumpar din paxx.ro , iar magazinul livreaza si in strainatate. Vedete internationale (nu le putem divulga numele fiindca magazinul pastreaza confidentialitatea asupra datelor) comanda produse de firma pe site-ul romanesc, fiindca sunt 100% originale, iar reducerile de preturi situate intre 50-75 %.
Toate numele sonore din mondenul autohton plaseaza de mai multe ori comenzi substantiale pe site si:
-o vedeta si-apus la punct o colectie de rochii de firma din magazin, dressingul ei numarand 58 de astfel de piese de colectie
-o cunoscuta prezentatoare de moda devenita o mamica iubitoare si convinsa cumpara tot ce apare nou la capitolul pantofi Valentino
-alta are 100 de genti de firma comandate aici.
Ele, femeile rasfatate care prezinta moda, nu pot fi pacalite si cumpara de aici fiindca au certitudinea ca gasesc cele mai bune produse la preturi rezonabile. In plus, fie ca vorbim de rochii, fuste, camasi, genti, pantofi sau blugi, la livrare, cumparatorul primeste un pachet complex, compus din:
-eticheta cu insemnele firmei
-instructiunile de folosire pentru fiecare produs in parte
-certificat de autenticitate
-certificat de garantie al produsului respectiv.
Asa inteleg reprezentantii magazinului sa convinga clinetii cu dovezi ca marfurile nu sunt contrafacute, desi ele sunt principalele carti de vizita ale distribuitorului.
Prezenti si pe Facebook, operatorii de vanzari de la Paxx.ro au sediul in Calea Victoriei, nr 112, sect 1, Bucuresti, datele de contact fiind urmatoarele:sales@paxx.ro
0773.33.99.33 / 0773.99.39.93.
Contrar carcotasilor care il considera un magazine exclusivist, in stoc se afla si haine foarte bune aduse din USA cu preturi de la 49 de lei. Ca sa nu crezi ca din moment ce ai comandat si produsele nu te satisfac sau nu-ti vin, ai ramas cu banii dati, firma garanteaza dreptul la retur al tuturor clientilor in termen de 14 zile, prin simpla completare a formularului de retur si a precizarii exacte a dorintelor legate de aceasta: daca se doreste livrarea banilor in cont sau alte produse livrate in schimbul celor returnate.
Returul se face pe cheltuiala clientului, dar disponibilitatea reprezentantilor magazinului este maxima.
Si milionarii din lumea intreaga (hai sa nu le spunem zgarciti, ci sa-i numim atenti cu banii lor!), plaseaza comenzi aici pentru iubitele lor, fiindca au descoperit cea mai ieftina sursa de imbracaminte originala de pe planeta.
Ceea ce este dureros, ca in cazul tuturor lucrurilor valoroase din Romania, si acest magazine unic care reuneste numele celor mai mari producatori din moda si Paxx.ro este discreditat de prejudecatile unora.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes