Ceas unisex GC – GUESS COLLECTION

Noua colectie a brandului GUESS COLLECTION va ofera ceasuri Black Friday unisex calitative, iar aceasta este datorita faptului ca achizitionarea unui ceas nu trebuie dictata de tendintele anual schimbatoare ale modei.

Ceasurile din cadrul GUESS COLLECTION va ofera ceasuri Black Friday din clasa GC – GUESS COLLECTION care unesc categoriile de ceasuri barbatesti cu categoria ceasuri dama intr-un fel unicat.

Noua colectie a brandului GUESS COLLECTION va prezinta ceasul unisex GC – GUESS COLLECTION, stilul ceasului este unul mat care persista odata cu trecerea timpul, acesta ofera un stil diferit tuturor tinutelor. Brand-ul GUESS COLLECTION a fost promovat de-a lungul timpului la nivel global prin intermediul unor       campanii publicitare intense.                  Printre Ambasadorii Guess COLLENTION se numara: Anna Nicole Smith, Laetitia Casta, Claudia Schiffer si Drew Barrymore.

Bratara ceasului unisex  GC – GUESS COLLECTION este de culoare Rosegold iar materialul este din piele lacuita, cadranul ceasului este Display Analog, geamul este din cristal safir. Printre functiile sale se numara afisajul data, afisajul fazele lunii, afisaj ziua saptamanii si mai are incorporat un tahimetru Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, ceasul are o rezistenta la apa de 10ATM / 100m, are baterie incorporata, iar odata cu actizitionarea acestui produs primesti garantie doi ani.

Cumpara cel mai avantajos model de ceas GC – GUESS COLLECTION, colectie ce uneste stiul acelor ceasuri barbatesti cu rafinamentul pe care il regasim doar in colectiile de ceasuri dama.

Aceasta este o alegere care ofera sansa tie si tuturor persoanelor care citesc printre randuri sa isi defineasca un stil de viata personalizat si nu unul dictat de anumite tendinte fluturatice.

GC – GUESS COLLECTION este un ceas de culoare Rosecold, bratara ceasului este din piele lacuita si recomandam a fi purtat doar de acele persoane cu un temperament sensibil, dar care sunt suficient de curajoase pentru a isi asuma anumite riscuri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes