Vreau un tricou de calitate, personalizat!

Fiul meu, adolescent cu pretentii crescut in contextul democratiei postdecembriste doreste tot ceea ce este mai bun si detesta sa poarte haine pe care le vede la toti tinerii de varsta lui pe strada.
-M-am saturat de efectul “privitul in oglinda”, mi-a spus cu ciuda intr-o zi, tragand de tricoul ieftin si frumusel pe care i l-am cumparat luna trecuta. Uite, nici o luna nu a trecut si are gaurele, nu din fabricatie, ci de la spalat!Iti dai seama ce bun a fost…Si din mesajul acela “COOL” nu au mai ramas decat jumatati de litere!
Avea dreptate. Acum imbraca tricoul pe acasa, cand faceam curatenie generala si ma ajuta bombanind. Trebuia sa-i cumpar tricouri noi, elegante si de calitate pe care sa le ia si la liceu.
-De unde sa-ti iau alte tricouri? Ai vazut tu undeva mai bune?
-Magic Promo.ro, importator promotionale mi-a spus fara sa clipeasca. Au peste 20 000 de produse care asteapta sa fie personalizate, mama!
Ador BLUZA PERSONALIZATA CAMUFLAJ MOLANO, BARBATI, atat cea pe maro,cat si cea pe verde sau gri. Pretul de 36,91 de lei fara TVA este mult mai avantajos decat ai dat tu pe tricourile acelea care arata dezgustator dupa cateva saptamani de purtat! Bluza are guler rotund, deci nu va intra frigul din diminetile de toamna prin decolteu, iar cusaturile interioare sunt intarite in 4 straturi cu banda. Sa-ti mai spun ca este 100% din bumbac si nu voi transpira si voi avea senzatia ca imi mangaie pielea, deci o voi purta cu mare drag?
Fiul meu are abilitati economice si diplomatice. Mi-a vorbit ore in sir de faptul ca imi apreciaza bunele intentii si ca nu imi desconsidera banii dati pe tricourile ieftine ce se deterioreaza in cel mai scurt timp cu putinta, dar nu este timpul trecut sa invat sa fac mereu cumparaturi eficiente. Un buget redus nu se redreseaza prin cumpararea unor produse ieftine si de calitate dubioasa care se deterioreaza la scurt timp si necesita inlocuire! Din acest magazin comanda colegii lui foarte bine imbracati si tin la hainele lor atat de mult, incat nu cheltuiesc o avere ca sa le inlocuiasca. Dupa aceea mi-a sugerat ca simulta cu hainele comandate pentru el, as putea sa plasez si pentru mine o comanda:o tinuta sport pe care sa o imbrac cand alergam impreuna prin parc si sa renunt la treningul antic, scamosat!
JACHETA PERSONALIZATA FLEECE NATURE DAMA CAMUFLAJ MARO nu ar face altceva decat sa spuna lumea din jur ca sunt sora lui mai mare! Apoi m-a asigurat ca aceasta este tratata antiscamosare si isi va pastra aspectul mult timp.
Acum, alerg in diminetile de toamna cu fiul meu prin parc, umar la umar si fara sa vreau (uneori este bine, alteori este rau sa ai auz perfect), aud soaptele oamenilor care ne admira:”Ce haine de calitate au! Ea pare sa fie sora lui mai mare si seamana perfect. Mi-ar fi placut sa am si eu o sora…”
De-acum familia noastra a devenit dependenta de importatorul de promotionale, fiindca si sotul meu vrea sa fie considerat fratele mai mare al fiului nostru cu gusturi fine!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes