Rochie versatila scurta de-ti vine sa o mananci

Rochiile comestibile s-au inventat demult:se fac din ciocolata alba sau neagra sau din spuma de zahar, dar eu vorbesc de acele piese feminine de imbracat irezistibile pe care le “mananci din ochi”.
Sunt acele rochii perfecte, din materiale perfecte, cu croiala impecabila alese de femeile care se respecta si care tin permanent la eleganta lor. Sunt fara egal acele rochii versatile scurte fiindca de obicei rochiile versatile sunt lungi.
In magazinul Rochii Perfecte se gasesc rochii care-ti fac pofta fiindca se numesc: Rochie Versatila Mov Zmeurica si Rochie Versatile Menta, amintind de ispititorul fruct de vara si de apetisanta inghetata cu menta si ciocolata, dar si rochii scurte care pot fi imbracate in peste 15 feluri diferite si dau mereu senzatia de nou.
De fapt rochiile de aici sunt asa de bine croite, incat accesorizate diferit ele au capacitatea de a se reinventa versatilitatea fiind atuul lor.
Desi apar la categoria noutati, rochiile versatile de catifea sunt cele mai vandute si pentru ca serile de toamna sunt mai racoroase, prin urmare la nunti nu mai merg rochiile din voal sau dantela.
Placuta la atingere, o rochie de catifea reprezinta o incantare pentru partenerul de dans care iti mangaie liniile corpului cu “manusa de catifea”.
In afara de faptul ca o rochie cu peplum poate fi privita ca un intreg sau ca un costum ingenios, in functie de spiritul de observatie al admiratorului, volanul discret de la mijloc are si rolul de a camufla ceea ce nu se doreste a se expune: burta si alte forme “pufoase”.
Aceste rochii sunt disponibile pe negru si verde inchis (culoare in voga in toamna acesta, alaturi de rosu).
Acelasi lucru se poate spune despre rochia Anika, mult mai ingenios gandita, fiindca”bluza” este neagra, in timp ce “fusta” este violet. Cea mai ieftina rochie versatila scurta este 75 de lei, fiind unul dintre cele mai vandute produse datorita culorii (bleumarinul este una dintre culorile vedeta potrivite pentru ocazii), ci si croielii, in special decolteului semirotund cu jumatati de romb in relief. Rochia este mulata pe corp, dar nu in mod suparator, fiind recomandata siluetelor perfecte, cu posterior ferm.
Rochiile scurte au cordoane care se pot lega in fata, in spate sau intr-o parte, cele foarte decoltate pot fi luate cu un bolero (cand este frig), astfel ca fiecare poate fi transformata printr-un simplu artificiu de accesorizare.
Rochiile bine facute par noi, par altele numai daca schimbi margelele cu un colier sau iti pui o esarfa.
Judecand obiectiv, orice rochie din acest magazin devine una versatila, daca intra pe mainile unei femei pricepute. Se spune ca oricat de eleganta ar fi o rochie, daca femeia care o poarta este lipsita de eleganta, rochia isi pierde toate calitatile.
Exista femeia magician care face din orice obiect de imbracaminte o piesa versatila, chiar si dintr-o banala bandana.
O rochie versatila reusita inlocuieste cel putin 15 rochii de ocazie, iar daca mai este si scurta si ofera libertate deplina in miscari este o adevarata binecuvantare pentru femei!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes