Cum previn stricarea mașinii de spălat?

Hey! Bine v-am regăsit la un nou articol! Astăzi vreau să vă povestesc despre o prietenă de a mea care a învățat într-un mod nu tocmai plăcut ce înseamnă să nu iei în seamă problemele mașinii de spălat. Tocmai când trebuia să spele uniforma celui mic mașina de spălat a decis să nu mai pornească. Îi mai făcuse probleme și cu multe săptămâni în urmă, dar pentru că în final își revenea singură prietena mea nu le-a acordat importanță. Acum însă oricât de mult a încercat mașina nu a mai vrut să pornească.

Bineînțeles că a venit la mine să o ajut cu spălatul uniformei pentru că fix în perioada aia nu își permiteau o mașină de spălat nouă. Era îngrozită de gândul că va trebui să spele hainele de mână, mai ales că acest proces dura foarte mult, iar cel mai mic dintre copiii era la perioada în care învăța să stea în piciorușe și căuta peste tot. Eu nu o puteam lăsa la greu așa că i-am propus să apeleze la o firmă ce se ocupă cu reparatii masini de spalat Beko, cum asta era firma de la care avea mașina de spălat. Și-a dorit să mă refuze, dar apoi și-a amintit cum se comportase pielea ei atunci când intrase în contact cu detergentul și a renunțat.

Din propria mea experiență știam că cei de la masterservice.ro sunt foarte corecți și au prețuri destul de ok așa că ei au fost primi și singuri recomandați de mine. I-am explicat cam care sunt pașii pe care îi fac cei de la firmă și i-am confirmat că transportul mașinii de spălat este gratuit și se realizează într-un timp foarte scurt. La început s-a arătat un pic reticentă, dar cum știa cât de pretențioasă sunt eu și cât de greu mă atașez de o firmă și-a dat seama că nu o mint.

Eu am apelat la ei pentru serviciile oferite de  service indesit și chiar sunt mulțumită de cum merge mașina în acest moment, de atunci nu am mai avut probleme cu ea și chiar nu am plătit o sumă imensă. Atunci când vă doriți servicii de calitate și personal experimentat obligatoriu trebuie să îi vizitați pe cei de la masterservice.ro. Nu este foarte greu să intrați în contact cu ei, mai ales că aveți direct pe site-ul lor toate informațiile. Nici din punctul de vedere al prețului nu trebuie să vă faceți griji pentru că este unul pe măsura serviciilor oferite.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes