De ce trebuie sa stapanesti foarte bine limba engleza?

Limba engleza este una dintre cele mai importante limbi straine la nivel international motiv pentru care aceasta se invata in scoala. Cu toate acestea, dupa terminarea scolii nu orice elev stie sa vorbeasca foarte bine engleza. Care este problema, nu-i asa? Societatea in care traim ne ofera in acest moment foarte multe oportunitati pe care nu le putem fructifica in cazul in care nu stapanim foarte bine limba engleza. Din acest motiv din ce in ce mai multi oameni se inscriu la un curs engleza. Pe langa faptul ca de pe urma unui astfel de curs beneficiezi de un certificat de calificare, inveti sa vorbesti limba engleza la un nivel foarte avansat. In cazul in care mai ai dubii cu privire la utilitatea acestui curs, iata cateva dintre motivele pentru care si eu am urmat acest curs:
1. Gasirea unui loc de munca foarte bine platit este conditionat printre altele de vorbirea fluenta a limbii engleze. De ce? Pentru ca firmele din tara noastra colaboreaza din ce in ce mai mult cu parteneri externi ca sa nu mai zic de situatia in care trebuie sa muncesti intr-o alta tara.
2. In momentul de fata daca ai bani poti calatori oriunde in aceasta lume. Pentru a te putea descurca si bucura de tot ceea ce iti ofera locul in care alegi sa calatoresti trebuie sa stii sa vorbesti limba engleza si nu doar la nivel conversational.
3. Cresterea stimei de sine este un alt motiv pentru care eu am apelat la un astfel de curs. Avand in vedere ca traim intr-o societate din ce in ce mai complexa si agitata increderea in fortele proprii este o necesitate pentru a putea reusi. Din punctul meu de vedere aceasta incredere se capata prin cunoasterea cat mai multor lucruri, limba engleza fiind unul dintre acestea.
4. Posibilitatea de a intelege mai bine culturile straine precum si interactionarea mult mai simpla cu continutul din strainatate sunt alte doua motive pentru care eu recomand apelarea la cursul de engleza organizat de catre cei de la www.cursuriautorizate.eu.
5. Retelele de socializare joaca un rol foarte important in viata noastra chiar daca nu de fiecare data acest lucru este benefic pentru noi. Avand in vedere ca prin intermediul retelelor de socializare putem intra in contact cu oricine, cunoasterea limbii engleze este o conditie esentiala pentru a putea socializa cu aceste persoane.
6. Posibilitatea de a te putea documenta mult mai bine despre lucrurile care te intereseaza este de asemenea un alt motiv pentru care trebuie sa urmezi un curs de limba engleza. Cu toate ca si in limba romana gasim foarte multe informatii importante, in limba engleza se gasesc mult mai multe informatii despre toate subiectele ce ne intereseaza.
In concluzie, avand in vedere ca, cunoasterea limbii engleze ne ajuta sa ne dezvoltam atat din punct de vedere financiar, intelectual sau sufleteste eu consider ca urmarea unui curs de engleza este o necesitate de care mai devreme sau mai tarziu cu siguranta ne vom lovi. Si pentru ca este mult mai usor pentru un tanar sa invete o limba straina, de ce sa nu profitam de faptul ca suntem tineri si sa ne inscriem la cursul de engleza?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes