Tarife contabilitate

Cu totii ne dorim sa pornim o afacere dar si ca aceasta sa prospere si sa ne aduca un venit acceptabil. Insa odata cu extinderea si cu marirea profitului apar si problemele legate de contabilitate. Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, cifrele devenisera un cosmar pentru mine iar contabilul pur si simplu nu mai facea fata problemelor. Devenisem disperata si imi era frica ca nu cumva aceasta situatie sa imi duca firma la faliment. Astfel am inceput sa caut o firma de contabilitate care sa ma poata indruma, ajuta si care sa aiba seriozitatea de care aveam eu nevoie. Era destul de greu sa gasesti o astfel de firma mai ales in Bucuresti, insa cu ajutorul unui prieten am descoperit site-ul contabuc.ro, un site de contabilitate al unei firme din Bucuresti ce oferea servicii de calitate la tarife contabilitate accesibile.

Tarife

 In acest fel am reusit sa ma axez asupra unei singure firme si sa descopar mai multe detalii despre aceasta iar in acest fel sa pot sa-mi salvez afacerea si sa o conduc intr-un mod legal. Astfel am aflat cateva date importante despre contabuc si anume ca firma a fost infiintata in anul 1994 in Bucuresti si are la baza 3 firme si anume: Simexport Conta – ce ofera servicii de contabilitate, resurse umane si expertize financiar-contabile; Simexport Evaluari de Patrimoniu- este specializata in evaluarea bunurilor imobiliare si evaluari de intreprinderi; si Simexport Tax Consulting ce ofera training in aproape toate domeniile financiare. Astfel cele trei mari firme s-au reunit intr-un singur nucleu sperand astfel sa exceleze in domeniu, sa ofere servicii cat mai perfecte dar si sa creasca in domeniul economic. De asemenea experienta de peste 20 de ani dar si calitatea de a se modela asupra fiecarui domeniu de business ii recomanda in totalitate, plus faptul ca expertii acestor firme se recomanda prin numeroasele acreditari in cele mai importante organisme din domeniu.

Dupa ce m-am convins de seriozitatea dar si de profesionalismul lor, am decis sa ii contactez pentru a discuta mai multe asupra subiectului iar acest lucru a fost posibil deoarece firma contabuc.ro ofera un serviciu contabil on-line dar si telefonic intre orele 10- 18 fiind absolut gratuit pentru clienti. Astfel tarife contabilitate fiind accesibile am decis sa apelez si la trainigul oferit de aceasta firma pentru a-l perfectiona pe contabilul meu si pentru al mentine pregatit in situatiile de criza precum aceasta.

suntem o firma de contabilitate

Pot spune ca seriozitatea, multitudinea de servicii,preturile acesibile dar si personalul calificat m-au convins sa ma bazez pe aceasta firma si nu am regretat deloc. In scurt timp am reusit sa ne mobilizam iar afacerea merge dinnou bine, profitul creste constant iar contabilul meu este in sfarsit pregatit de orice cand vine vorba de contabilitatea firmei. Astfel contab.ro si-au aratat calitatile in domeniu si mi-au lasat un gust dulce dupa aceasta experienta. Pot spune ca a fost una de neuitat pe care as repetao la nesfarsit, iar de atunci recomand aceasta firma tuturor celor care se afla in aceeasi situatie in care am fost si eu candva. Este o placere sa te revezi cu ei si sa vezi cat de fericiti sunt datorita acestei experiente.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes