Un cadou minunat facut cu un credit Timisoara

Hey! Bine v-am regăsit! Astăzi vreau să vă povestesc despre cel mai frumos cadou pe care Andrei, verișorul meu i l-a făcut Ancăi, soția sa. Acum cam vreo 2 săptămâni Andrei era tot mai nervos, stătea ore întregi pe telefon și dacă era întrebat ce face zicea că nimic important. Vă dați seama ce ne-am gândit noi, femeile, că probabil are o aventură. Eu nu eram foarte sigură până ce nu a zis că trebuie să meargă urgent, câteva zile, până la mama lui în Timișoara.

Eu vorbisem cu ea și știam că nu are nevoie de el urgent și nici că îl aștepta prea curând pe la ea. Ne-am făcut o mie de gânduri când el a plecat, dar cu toate acestea a doua zi de dimineață era acasă la el. A spus că nu a fost mare nevoie de el și că de asta nu a rămas acolo. Subit umblatul cu telefonul a luat sfârșit și el se comporta ca și când câștigase la loto. Desigur noi eram sceptice, deee … femeile!

În fine a sosit și ziua aniversării lor, Andrei s-a îmbrăcat și a plecat la servici ca și când era o zi obișnuită. Anca m-a sunat plângând și spunând că sigur a uitat de aniversare. Cu greu am reușit să o calmez, deși ea era gata să bage divorț dacă până seara nu își amintea de aniversarea nunții lor.

Seara însă Anca a avut parte de o surpriză, Andrei o aștepta în fața blocului cu cel mai mare buchet de trandafiri și cu o limuzină. Am aflat mai apoi că au ajuns cu limuzina la aeroport de unde au plecat direct în Instanbul, orașul în care își petrecuseră luna de miere.

Mai târziu Andrei ne-a spus că butona telefonul în căutarea celui mai accesibil credit Timisoara. Nu voia să îl ia de la noi din oraș pentru că fata care lucra la Credius o cunoștea pe Anca și i-ar fi putut spune. Așa că a preferat să țină cât mai ascuns cadoul. El ne-a spus că nu se aștepta ca în doar 60 de minute să primească un răspuns de la această instituție non-bancară sau ca ea să aibă atât de multe birouri.

Fără ajutorul acestei instituții cel mai probabil Andrei nu ar fi reușit să îi facă Ancăi o surpriză atât de plăcută. În plus el nu are acum foarte mult de plată pentru creditul făcut, ci din contră se laudă că nici nu se simte diferența. Un lucru este însă cert, Andrei a reușit să îi ofere Ancăi cel mai frumos cadou și în plus nici să nu intre prea mult în bugetul familiei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes