Ceasurile Guess si ceasurile de lux revolutioneaza piata de profil

Orice magazin care doreste cresterea vazarilor trebuie sa aiba pe stoc Ceasuri Guess  caracterizate prin diversitate, originalitate si cel mai bun pret reportat la calitatea produselor. Ceasurile de mana Guess revolutioneaza piata prin culorile indraznete, nemaiintalnite la alte ceasuri de mana pana acum, dar si prin forma lor.

In magazinul Ceasmania exista mii  de ceasuri dama  , cel mai ieftin costand 412 lei, iar cel mai scump 5466 lei. Ultimul, ceasul de dama

CHRISTINA London 140-2GW Swiss Made, Auriu, Bratara otel inoxidabil, 117 Diamante poate fi considerat in mod indreptatit un ceas de lux. Iata caracteristicile care-l incadreaza in acesta categorie:

-mecanismul quartz elvetian si rezistenta crescuta la apa

-carcasa este facuta din otel inoxidabil placat cu aur de 24 k

-geamul din cristal safir

-cele 117 Diamante 0.18 Carate.

Modelul este disponibil si in varianta pentru curea, aceasta fiind din piele neagra, dar si in varianta cu bratara argintie, acesta fiind placata cu aur alb de 24 k. De asemenea exista combinatia carcasa argintie-curea din piele neagra.

Si Ceasul Dama TW-STEEL CEO Tech Kelly Roland CE4007 44 mm este unul de lux, bezelul fiind incrustat cu pietre, geamul din cristal safir, Indicatori luminescent si afisaj complet data, 24h, cronograf, ora, minute, secunde, tahimetru.

Revenind la Guess Romania este de apreciat faptul ca au ajuns si in tara noastra ceasuri care au fost purtate de staruri internationale cum ar fi Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra.

Brandul are in spate o istorie de 36 de ani de victorii rasunatoare in sectorul vanzari ceasuri de mana. Fiecare ceas de dama Guess este lucrat cu atata determinare, incat satisface standardele inalte ale celor care pun pret pe design si finisaje deosebite pana in cel mai mic detaliu.

Ca pret, ceasurile Guess sunt mai accesibile: cel mai ieftin fiind 386 lei (categoria resigilate) si  cel mai scump 916 lei.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes