La ce ajuta prezenta unor prese de balotat deseuri intr-o firma?

Bine v-am regăsit. Nu știu câți dintre voi știu, dar eu am terminat liceul pe profil gastronomic. Ce înseamnă asta? Simplu, că o perioadă de timp am fost nevoită să lucrez într-un hotel. Până în acelmoment nu știam ce înseamnă mai exact prese de balotat deseuri. Efectiv la noi acasă așa ceva nu se folosea, iar prin filme văzusem dar rar. Atunci când patronul hotelului ne-a făcut turul ne-a prezentat și presa. Eram așa de uimiți și totuși ne era teamă de acel monstru. Patronul ne-a zis că vom lucra cu el mai ales că pe ei îi ajuta foarte mult.

În cele 2 săptămâni de practică presa a devenit prietena noastră, dura sub un minut pentru a crea un balot de deșeuri, lucru care ni se părea foarte amuzant. Pe atunci însă nu am apreciat-o la adevărata ei valoare. În anul următor am mers la alt hotel,de această dată fără presă.  Nu pot să vă spun ce greu ne descurcat cu deșeurile, efectiv spațiul destinat lor se umplea așa de repede, iar noi pierdeam foarte mult timp punându-le în saci. 

Acolo am stat și mai puțin, cred că doar câteva zile. Efectiv doar munca cu deșeurile ne epuiza fizic. I-am propus patronului să caute prese de balotat deseuri, dar nu a vrut să ne asculte așa că am plecat. Atunci ne-am dat și noi seama cât de bine era când aveam presa de deșeuri, ea făcea toată treaba și în plus termina așa de repede.

În clasa a XI-a trebuia să facem ultimul an de practică, clasa a XII-a fiind lăsată pentru examenul de bacalaureat. Deja ne era teamă că și la acest hotel vom întâmpina aceleași probleme ca și al doilea. Cu toate acestea patronul a fost mai înțelegător și a promis că se va interesa cu privire la celebrele prese de balotat deseuri. Îmi aduc și acum aminte fața lui când în doar câteva secunde deșeurile se transformaseră într-un balot. 

Eu am vrut să accentuez importanța achiziționării unei prese de balotat deșeuri pentru că am văzut și simțit pe pielea mea avantajele ei. O firmă trebuie să pună accent pe serviciile oferite, dar și să caute să ușureze munca angajaților. Fără o investiție nu se poate avansa în acest domeniu. Sper că v-am fost de ajutor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes