Vremea autopromovarii a trecut

Copil fiind strabateam targurile si pietele si ma fascinau vanzatorii care se autopromovau. Unii aveau umor si carisma. Era suficient sa strige de cateva ori: “Nu da banii pe prostii,/Ci ia mere la copii!”, iar oamenii radeau si le luau cu asalt taraba. Din patriotism le-ar fi cumparat si merele putrede sau coceanele de mere.

Altii strigau degeaba de parca si-ar fi astupat cumparatorii urechile cu podul palmei. Se zice ca erau si comercianti care se asociau in strigaturi sa le fie mai usor sau se concurau prin ele, astfel ca dupa: “Ia gogoasa-nfuriata” se auzea ca un ecou:”si carnatu’ la baiatu.”

Cert este ca multe dintre tarabe s-au mutat in mediul virtual, iar aici nu mai striga nimeni sa laude marfa, de promovare se ocupa servicii SEO.
Produsele si serviciile s-au diversificat asa de mult, incat strigaturile cu greu ar tine pasul, in plus, stomatologul nu poate iesi in strada sa spuna ca la el se fac cele mai rezistente implanturi, vanzatorul de lenjerie de lux nu are timp sa laude finetea materialelor. Nevoie de clienti au toti: cel care detine un depozit de scule sau vinde jucarii amuzante, dar si librarul. S-a dovedit ca raspandirea de pliante promotionale nu este o metoda ortodoxa fiindca omul platit sa dea fluturasi trecatorilor pune teancuri intregi in cosurile de gunoi, iar unui om ii da si zece exemplare ca sa le termine mai repede…

Doresti sa ai propria afacere, dar nu stii de unde sa incepi? Fa-ti un site, un magazin virtual fiindca nu poate fi jefuit de hoti, daca platile online sunt supersecurizate, apoi apeleaza la optimizare site. Au mai facut-o si altii inaintea ta si acum detin afaceri de succes.

FivePlus este raspunsul intreprinzatorului virtual care doreste sa prospere. Agentia are un palmares de invidiat, accelereaza vanzarile din domeniul autoturismelor, aparaturii de supraveghere video, lenjeriei, produselor de papetarie si serviciilor. FivePlus vinde cu succes orice pentru ca a gasit solutiile cheie si le aplica profesionist.

Vrei optimizare SEO? Suna urgent la 40 31-805.42.55, 40 31-805.42.56, sau 40 758.23.70.24 si programeaza o consultanta! Ai telefonul descarcat sau nu ai credit? Scrie un e-mail: office@fiveplus.ro sau solicita o consultanta prin intermediul formularului online!

Publicitatea online se obtine in urma unei lupte inteligente si perseverente. Iata care sunt strategiile prin care se poate construi un imperiu recunoscut de Google:

  • Casa ta digitala sa devina una dintre cele mai primitoare. Musafirul sa nu se simta dezorientat, sa nu se piarda in sectiuni si sa astepte ca platforma sa se incarce intr-un sfert de ora. Toate aceste aspecte neglijente se traduc prin biletul in geam pus la un magazine care nu-si respecta clientii:”Sunt la banca. Revin peste o ora.”
  • Alegerea celor mai sugestive si potrivite cuvinte cheie carora onestitatea afacerii sa le ofere greutate si validitate.
  • Securitatea site-ului si a celor care poposesc aici. Clientii vor ocoli un site care ameninta sa le viruseze si compromita computerul sau unul asupra caruia heckerii sa actioneze furandu-le datele.
  • Conectarea ofertelor de afaceri la motoarele de cautare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes