Cum alegi cei mai frumosi pantofi cu toc?

Bine v-am regăsit! Astăzi vreau să discutăm despre importanța achiziționării celor mai frumoase perechi de pantofi cu toc. Probabil știți deja că pantofii cu toc nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Ei sunt foarte importanți pentru crearea unor ținute elegante. În plus atunci când discutăm de pantofi cu toc vorbim și despre o nouă notă acordată ținutei și stilului. O femeie nu trebuie doar să cumpere pantofi cu toc, ea trebuie să învețe să și meargă cu ei. Știu, la început va părea greu, dar nimic nu este imposibil.

Dacă sunteți la început eu vă recomand să optați pentru pantofi Stiletto cu toc gros. În acest fel veți avea stabilitate și vă veți învăța să mergeți pe tocuri. O dată cu trecerea timpului veți putea trece la toc cui și lucrurile se vor schimba. Eu prefer foarte mult pantofii cu toc gros pentru că sunt mai ușor de purtat mai ales că la noi în oraș drumurile sunt foarte proaste.

Orice femeie trebuie să aibă pantofi Stiletto!

Așa cum ziceam și mai sus o femeie trebuie să dețină mai multe perechi de pantofi Stiletto. Eu una aș opta pentru o pereche pentru fiecare ținută. Acești pantofi pe lângă faptul că pot fi asortați foarte ușor la ținutele elegante ei sunt perfecți și pentru ținutele office. Să nu uităm că femeile care lucrează într-un birou trebuie să poarte zilnic pantofi cu toc, asta înseamnă că trebuie să aleagă cele mai comode perechi de încălțăminte.

În plus pantofii cu toc reușesc mereu să atragă atenția celor din jur, mai ales dacă sunt asociați cu o ținută potrivită. O metodă simplă de a asorta pantofi Stilleto este asocierea lor cu o fustă neagră și o cămașă albă, în acest fel se poate crea o ținută office foarte bună. Mai apoi putem asocia pantofii cu toc la rochii sau chiar la o pereche de pantaloni mulați la care adăugăm o cămașă sexy. 

După cum vedeți pantofii Stilleto și pantofii cu toc pot fi foarte ușor asociați la diverse ținute. De asemenea trebuie să ținem cont și de locul în care îi vom purta. Dacă de exemplu vom merge la mare atunci este recomandat să renunțăm la tocuri pentru a nu ne simți incomod. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes