Unde gasim servicii funerare bucuresti?

Articolul de astăzi nu va fi unul tocmai vesel, totuși trebuie să mă înțelegeți că în viață nu totul este lapte și miere. La fel cum cu toții ne naștem, într-o zi vom și muri. Înainte rudele erau cele care trebuiau să se ocupe de înmormântare, de cumpărarea tuturor obiectelor necesare, dar cine mai poate în zilele noastre să își ia liber 3 zile de la servici? Noi am fost o dată puși în situația asta, sincer este foarte stresant să te gândești că ai atât de multe de făcut și un timp atât de puțin. Eu nu înțeleg cum mai pot unii să se gândească și la persoană trecută în neființă în această perioadă. Deoarece noi nu făceam față și voiam ca totul să fie ok la înmormântare am decis să apelăm la  servicii funerare bucuresti.

Pachet Super lux » 3200 LEI + 1 coroană gerberă

Să vă mai zic că în mai puțin de 30 minute erau la noi la ușă? Sinceră să fiu nu mă așteptam ca firma să răspundă atât de promp cererii noastre. Băieții au lucrat cu foarte mare grijă și atenție, iar noi a trebuit să ne axăm doar pe mort și pe persoanele care veneau la priveghi. Încă nu îmi vine să cred că ceea ce încercasem noi aproape o zi o astfel de firmă a rezolvat în câteva ore. Efectiv noi nu a trebuit să ne facem griji de nimic, iar dacă ar mai trebui, doamne ferește, să mai trec printr-o astfel de situație tot pe ei i-aș alege.

Ce firmă de servicii funerare bucuresti am ales și de ce?

Firma poartă numele de Adysim și o recomand deoarece:

  • Este foarte rapidă, în general în 30 de minute sunt la dumneavoastră acasă. Bine asta depinde și de locul în care stați. Ei oferă servicii atât în București și Ilfov cât și în restul țării, deci este de înțeles că dacă stați în alt oraș vor ajunge puțin mai greu.
  • Pentru că oferă servicii funerare bucuresti non-stop. Asta înseamnă că îi puteți contacta imediat ce ați aflat tragica veste. Cu cât apelați mai repede cu atât veți scăpa și voi de o grijă și vă puteți ocupa de alte lucruri. Pachet incinerare (Varianta II) » 2500 LEI
  • Deoarece pun la dispoziția clienților mai multe pachete de servicii funerare. Toate serviciile funerare de la ei de pe site se pot plăti cu cuponul de pensie. Gândiți-vă cât de mult vă este de folos acest lucru. Desigur în funcție de dorințele dumneavoastră puteți apela la un pachet de servicii funerare bucuresti mai mic sau mai mare. Pe site-ul lor găsiți toate detaliile pentru fiecare pachet în parte. 
  • Un alt lucru care mi-a plăcut la această firmă este că vin și în ajutorul familiilor care din diverse motive apelează la incinerare. Acest lucru mi-a plăcut mai ales că în zilele noastre există persoane care preferă acest mod de a pleca din lumea noastră.

Tineți minte: Dacă treceți printr-un eveniment nefericit și pierdeți pe cineva drag nu mai stați pe gânduri și apelați la ajutorul acestei firme. Veți vedea că la sfârșit vă veți simți mai eliberați și mai împliniți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes