De ce este nevoie de un vas hidrofor 100l ?

V-am spus cât detestam viața la țară în urmă cu vreo 4 ani? Dacă nu, acum este cel mai bun moment. Eu am fost născută și crescută la oraș, singura ocazie cu care mergeam la țară erau vacanțele. Nici măcar atunci nu mă simțeam însă bine, pur și simplu nu mă puteam rupe de civilizație. La țară singura distracție era să ieși seara pe stradă, cu toate acestea în vecini erau decât două fete și alea prea timide ca să iese din casă. Tot ce puteai face era să stai pe stradă și să te uiți la oamenii care treceau. Televizorul prindea doar TVR1 și parcă și știrile erau mai interesante. Pe atunci bunicul nu avea un vas hidrofor 100l și tocmai de aceea apă scoteam cu găleata din fântâna din curte.

Anii au trecut, bunicul a murit și eu nu am mai avut motiv să ajung la țară. Acolo mai rămăsese doar o mătușă care nu mai voia să audă de noi, de ce? habar nu am ea știa motivul. Cu toate acestea în urmă cu 4 ani mătușa mea a încercat să dea de noi pentru că nu se mai putea descurca singură. Am încercat atunci să o conving să se mute cu noi la oraș, dar nu a fost cu putință. Nu pot să vă spun cum m-am simțit când am auzit că trebuie să mă întorc la țară.Cu toate acestea i-am spus mătușii că nu mă întorc decât dacă cumpără un vas hidrofor 100l.

De ce am cerut un vas hidrofor 100l? 

Pentru că eram sigură că  fântâna era în același stadiu în care o lăsasem cu mulți ani în urmă. Sincer acceptam lipsa internetului și a televiziunii, dar cu toate acestea măcar apă trebuia să am în casă. Am avut noroc că a mea mătușă a acceptat ideea și astfel în scurt timp achiziționam primul nostru vas hidrofor 100l. Pentru că știam că îl putem găsi online am făcut comanda de pe site-ul shop-einstal.ro cu o zi înainte de a merge la țară, la câteva zile a ajuns la noi și tatăl meu l-a instalat.

În sfârșit eu mă puteam bucura de apă direct la noi în casă, iar tatăl meu avea apă pentru a uda grădină. La scurt timp am băgat și internet pentru a putea lucra. În acest fel am început să descopăr beneficiile vieții la țară. Nu știu cum ar fi fost astăzi viața mea dacă nu îmi puneam în gând să o oblig pe mătușa mea să cumpere un vas hidrofor. Cel probabil însă aș fi plecat încă după primul an, lucru care nu prea cred că era frumos. Cu toate acestea uite că un site online a reușit să mă cucerească și să mă facă să gândesc altfel.

Acum vă invit și pe voi să vă achiziționați un vas hidrofor pentru a vă asigura apa dacă locuiți la țară. Încercați să scăpați de mecanismele vechi și periculoase de a scoate apă, acum este atât de simplu să alegi pompe și vase hidrofoare încât este păcat să nu profiți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes