Complex de vitamine si minerale!

Deoarece vremea a devenit din ce in ce mai schimbatoare in ultima vreme m-am decis sa imi cumpar un complex de vitamine si minerale pentru a-mi intari sistemul imunitar. Astfel dupa m-ai multe cautari si informatii adunate am descoperit site-ul mesfarma.ro. Acesta va ofera o gama selectata de produse pentru intarirea sistemului imunitar dar si pentru a alunga diferite afectiuni.

Astfel am ales complexul de vitamine si minerale de la oligovit. Oligovit este o combinatie de 10 vitamine,10 minerale esentiale pentru buna functionare a organismului. Acesta poate implini necesarul de vitamine si minerale asigurand aportul in cazul in care acestea sunt in deficit.

De ce trebuie sa luam comprimate si care este rolul acestora?

Oligovit contine astfel 10 vitamine,10 minerale iar mai jos o sa va prezint rolul fiecareia.

1) Manganul ajuta la formarea tesuturilor conjunctive iar iodul la productia normala de hormoni tiroidieni si la normala functionare a glandei tiroidiene. Acesta contribuie de asemenea la functia cognitiva normala.

2) Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei dar si la transportul oxigenului in corp

3) Vitaminele C si E protejeaza celulele de stresul oxidativ

4) Vitamina D contribuie la absorbtia calciului si fosforului si de asemenea ne ajuta sa ne intarim sistemul osos si sa ne mentinem dintii sanatosi.

oligovit

5) Vitaminele B1, B2, B6 si niacina contribuie la buna functionare a sistemului nervos.

6) Vitamina C creste absorbtia fierului si contribuie la formarea normala a colagenului, acesta fiind esential pentru functionarea normala a gingiilor, dintilor, oaselor si ligamentelor

7) Cuprul mentine sanatatea tesuturilor conjunctive, la transportul normal al fierului in corp dar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

8)Vitamina B12 contribuie la formarea globulelor rosii si la buna circulatie a sangelui.

9) Acidul Pantotetic foloseste la sinteza noramla si la metabolizarea hormonile, a Vit D si a unor neurotransmitatori

10) Vitamina A ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase, la mentinerea vederii normale, la functionarea normala a sistemului imunitar, la metabolismul normal al fierului precum si la procesul de diferentiere celulara.

11) Calciul, magneziul, fierul contribuie la un metabolism normal,iar zincul la metabolismul normal al macronutrientilor

12) Molibenul contribuie la metabolismul normal al aminoacizilor care contin sulf.

Astfel fiecare dintre aceste vitamine au un rol important in a ajuta si regenera diferite functii ale corpului nostru, iar noi ar trebui sa fim cat mai constienti de asta si sa utilizam aceste comprimate.

Fii sanatos chiar si atunci cand nu te pandeste raceala..

De asemenea ele nu trebuie luate neaparat la aparitia unei raceli sau la o schimbare brusca de vreme (pentru protectie) ci pot fi luate frecvent , cu o pauza scurta intre doze, pentru a ne ajuta corpul sa fie mai sanatos si deci sa functioneze corect.

Astfel dupa ce am utilizat acest complex de vitamine si minerale corpul meu era din ce in ce mai puternic si sanatos, iar astfel m-am decis sa mai cumpar cateva cutii de pe mesfarma.ro pentru familia mea si m-am decis sa va invit si pe voi sa vizitati acest site si sa va traiti viata intr-un mod mai sanatos si mai revigorizant, caci un om sanatos este un om fericit!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes