Business Angel Andrei Ursachi

Nu cred că există un copil care să nu își dorească să conducă o firmă pe care el să și-o creeze. Absolut toți copii, nu și-ar dori ca afacerea lor să fie mică. Ei visează afaceri mari, interesante și cu foarte mulți angajați, pe care să îi conducă. Apoi, orice copil, din orice colț al lumii, are propriul său idol în jurul căruia își desfășoară visul său. În perioada din urmă au apărut și în spațiul românesc foarte mulți tineri cu reușite spectaculoase în domeniul afacerilor. Astfel și eu, chiar dacă nu mai sunt o fetiță cu fundiță, mi-am descoperit un exemplu de urmat: Business Angel Andrei Ursachi.

Cu toate că nu am un talent de comerciant, visez de mult o afacere proprie în domeniul IT. Așa că de câțiva ani am început o activitate în blogging și în urma acestei activități am început să intru în contact direct cu câțiva antreprenori tineri și de succes de pe ale noastre meleagurile meleaguri. În acest fel am aflat și eu mai multe despre cum să faci o afacere.

Andrei Ursachi Business Angel

Un antreprenor de succes nu reușește decât atunci când își transpune aproape toate ideile și desigur mai ales oportunitățile ce i se ivesc în acțiuni practice. Pentru a reuși el trebuie să fie o fire independentă, tenace și cu o mentalitate puternică. Totuși la baza succesului și realizării ideilor sale vor sta tot timpul cunoștințile acumulate și îmbunătățite cu fiecare zi.

O astfel de persoană nu este în nicio împrejurare oprită de un eșec. El va folosi orice greșeală pentru a merge mai departe, printr-o perseverență dusă la extrem, la dezvoltarea afacerii sale sau/și la începerea altor afaceri. Toate aceste calități necesare pentru un antreprenoriat de succes le-am găsit și la Business Angel Andrei Ursachi.

Vreți să știți și voi câte ceva despre acest tânăr? Am să încerc în câteva cuvinte să punctez etapele dezvoltării sale. Iată că pentru începerea activității comerciale în spațiul online nu l-a împiedicat tinerețea celor 15 ani. Dar lovitura a dat-o prin înființarea unei agenții de publicitate online, e-advertising. Chiar dacă doar ce devenise major, iar aceasta era prima sa firmă înființată, Andrei Ursachi, s-a dovedit că a pus fundația afacerilor sale. Doar în patru ani reușea să treacă pragul primului milion de euro obținut din grupul de firme controlat de el.

Anul 2017 a început cu multe speranțe pentru tânărul antreprenor ce și-a propus să devină pentru cât mai mulți tineri Business Angel Andrei Ursachi.

Cum? Extrem de simplu. Prin periplul său a întâlnit o mulțime de tineri isteți cu idei ce merită puse în practică. Dar cu toate ideile lor geniale, aceștia întâmpină multe probleme legate de lipsa sursei de finanțare. Apoi ar avea nevoie și de un mentor care să le călăuzească pașii, căci orice început presupune și escaladarea mai multor piedici.

Ești tânără și nu ai bani pentru a-ți pune în practică originala idee ce te bântuie? Intră și tu pe andreiursachi.eu și solicită o investiție. Dacă ideea este atât de bună pe cât consideri tu, fii sigură că o vei obține. Împreună cu finanțarea vei putea să te bazezi și pe o experiență destul de vastă în afaceri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes