Batoane proteice pentru un corp de zeu

In ultimul timp m-am gandit serios sa merg la sala. In primul rand datorita kilogramelor nedorite si mai apoi pentru ca imi doresc un corp perfect. De altfel curele de slabit nu ma prea ajuta iar iubitul meu ma facea geloasa cu corpul sau perfect. Astfel l-am rugat sa imi dea cateva sfaturi pentru un corp frumos si bine lucrat. Acesta mi-a explicat ca pe langa orele la sala si un regim sanatos trebuie consumata o cantitate de proteine menite sa imi ajute corpul pentru a se modela si a forma muschi si tesuturi noi. Tocmai de aceea el consuma batoane proteice.

Pentru cei ce nu stiu, proteinele sunt esentiale pentru orice organism viu. Acestea sunt cauza constituirii tuturor tesuturilor noastre (muschii, peretii celulari, sangele, parul, organele interne, etc) cat si a hormonilor, enzimelor si anticorpilor. Proteinele sunt formate din 23 aminoacizi care formeaza proteinele umane. Insa corpul noastru produce doar 13 dintre acestea, iar restul de 10, numiti esentiali trebuie procurati din diete sau suplimente.

Astfel, pentru a nu ma chinui cu diverse diete complexe pentru corpul meu , iubitul meu m-a sfatuit sa procur batoane proteice de pe site-ul lui preferat, www.suplimente-sport.ro. Acesta m-a asigurat de calitatea si efectul garantat al acestora, cat si de faptul ca nu o sa imi lase un gust amar gustarea lor. Insa m-a sfatuit ca inainte de procurarea acestora trebuie sa discut cu doctorul sau cu antrenorul de fitness pentru a stabili care este cantitatea necesara si cum ar trebui administrate dozele de proteine.

De ce am ales să cumpăr de pe acest site batoane proteice?

Curand am vizitat site-ul si m-am bucurat de faptul ca procurarea lor nu imi va face o gaura in buget, produsele avand un pret rezonabil si ca ma pot bucura de o gama variata de produse,astfel nefiind nevoita sa mananc acelasi baton de fiecare data.

Curand m-am apucat de treaba,am tras din greu si am urmat cura iar dupa cateva luni progresul s-a vazut. Batoanele proteice si efortul m-au adus mai aproape de corpul mult dorit fara prea multe costuri. Desi multi spun ca proteinele nu sunt sanatoase eu sunt multumita de noul meu corp si ma simt mult mai sanatoasa de cand folosesc acest baton proteic. Secretul consta doar in luarea acestuia cu masura si supraveghere din partea unui specialist, caci surplusul de proteine poate duce intradevar la complicatii destul de grave.

De asemenea site-ul va ofera si multe alte lucuri eficiente pentru slabire si modelare(accesorii fitness, aminoacizi, antioxidanti, carbohidrati, glutamina, energizanti, protectie pentru ficat, vitamine-minerale, protectie digestiva ,etc) iar astfel veti avea mai multe ajutoare spre a obtine un corp minunat. Eu am fost fericita de gasirea acestui site iar iubitul meu a fost mandru de felul in care am evoluat ,cat si de faptul ca mi-a putut fi de folos si m-a ambitionat sa vreau mai mult.
Astfel va invit si pe dumneavoastra sa aveti incredere si sa gustati aceste batoane, sa faceti multa miscare si sa dati ce e mai bun pentru a obtine corpul mult visat si pentru a va simti plina de viata in fiecare zi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes