La cine apelăm pentru transport colete Anglia?

Bine v-am regăsit, dragi cititori. Așa cum bine știți foarte mulți români decid să plece în afara țării pentru a câștiga mai mulți bani. Atunci când în urma lor rămân familii, de obicei, este nevoie ca măcar o dată pe lună să trimită colete. Articolul de astăzi este despre o firmă care se ocupă cu transport colete anglia. Mai exact este vorba de firma Mokatrans. Această firmă nu doar asigură clienților transportul coletelor din țară și până în Londra ci oferă și un serviciu de door to door. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest serviciu trebuie să precizez că toate coletele vor fi preluate direct de la adresa expeditorului  și predate la ușa destinatarului. 

Acest serviciu este foarte util mai ales dacă vorbim de colete mai grele sau mai voluminoase. Până acum ceva ani această firmă avea diverse reguli cu privire la greutatea și volumul pachetelor trimise prin serviciul door to door. Acum însă ei reușesc să ducă toate coletele direct la ușa destinatarului. Pentru că vorbim de persoane care cel mai probabil lucrează aproape toată ziua acest serviciu este foarte util, mai exact ele vor primi coletul direct acasă fără prea mari bătăi de cap. Firma Mokatrans oferă de asemenea transport colete londra, vorbim despre posibilitatea de a trimite și de a primi colete direct în capitala Angliei.

 De ce să optezi pentru transport colete anglia cu Mokatrans?

  1.  Deoarece toate coletele trimise prin această firmă sunt manevrate cu grijă și atenție. Asta înseamnă că dacă vei respecta regulile de pe site cu privire la realizarea coletului nu vor apărea probleme cu transportul său. Nu durează foarte mult să afli cum să împachetezi cel mai corect produsele pentru ca pachetul să ajungă întreg.
  2. Pentru că vorbim de transport colete anglia direct la ușa destinatarului. În ziua livrării coletului destinatarul va fi contactat pentru a se stabili de comun acord ora la care poate fi livrat coletul. Acest lucru este foarte bun mai ales pentru că foarte multe persoane lucrează și nu au tot timpul posibilitatea de a ridica un colet.
  3. Un alt motiv ar fi faptul că Mokatrans oferă și cele mai bune servicii de transport colete londra – România. La ei pe site aveți ocazia de a găsi lista completă a orașelor în care se asigură transport. Coletele pleacă din Londra ajung în România și apoi sunt distribuite în funcție de oraș/județ. 

Cât de greu este să trimiți un colet în Anglia/Londra prin MokaTrans?

Harta Transport Anglia

Nu este greu deloc, din contră vorbim despre servicii ce pot fi realizate foarte repede. Pe site-ul mokatrans.ro găsiți și formularul de expediere a coletului. Puteți vedea și voi cât de simplu se completează. Cu toate acestea trebuie să acordați o atenție deosebită acestui pas. O adresă greșită, o cifră de la numărul de telefon omisă, toate acestea vă pot crea neplăceri. 

Știți ce este cel mai super lucru la această firmă? Faptul că vă permit să negociați prețul, sunt sigură că mulți dintre voi v-ați gândit oare cum ar fi să primiți un preț mai mic. Pentru a putea negocia prețul aveți două posibilități: fie îi contactați pe e-mail, fie îi sunați la numărul de telefon existent pe site. În cel mai scurt timp cineva vă va ajuta să aflați răspunsurile la toate întrebările.

Ce părere aveți despre aceste servicii?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes