De ce sa-mi iau cazare de pe RomaniaTonight.ro

Trebuie de la bun început să stabilim că RomaniaTonight.ro, este un portal de rezervări turistice şi, în mod natural, apare o întrebare legitimă la care trebuie să găsim un răspuns pe măsură. „Mai este nevoie de încă o platformă de rezervări care să încarce şi mai mult timpul destul de limitat al hotelierilor?”

La prima vedere suntem tentaţi să credem că este aceeaşi Marie cu o altă pălărie care nu face decât să dea un nume nou conceptului de rezervare online, dar dacă intri puţin în amănunt îţi dai repede seama că nu este chiar aşa. Sunt câteva motive pentru care merită să zăboveşti câteva minute să înţelegi cu adevărat conceptul care stă la baza proiectului. Pe lângă componenta cazare care, pe bune dreptate, satisface nevoia primordială a oaspetelui, observăm o atenţie deosebită acordată „Timpului Liber” a acestuia care într-adevăr are o serie de alte nevoi care trebuiesc satisfăcute atunci când călătoreşte într-o locaţie nouă. Cred că este cel puţin util ca atunci când călătorim într-un oraş în care nu am mai fost, după ce am găsit Unitatea de Cazare la care dorim să stăm, să avem toate datele relevante despre oraşul respectiv şi cum ne putem petrece timpul. Cu ce ne deplasăm, ce obiective turistice sunt în regiune, ce excursii putem face, unde găsim un restaurant pe gustul nostru sau, de ce nu, în ce club / pub putem petrece o seară de neuitat. Cu cel puţin câteva dintre aceste necunoscute ne confruntăm de fiecare dată când călătorim şi cred că ar prinde bine să am toate aceste informaţii într-un singur loc să le pot accesa de fiecare dată când doresc chiar de pe telefonul meu mobil. Tehnologic vorbind, dau un plus portalului pentru că se adaptează pe toate tipurile de device-uri fără a fi nevoie de descarc o aplicaţie pentru asta. Nu am mereu un laptop la îndemână atunci când călătoresc şi cred că este un plus pentru orice website să îl pot naviga fără probleme de pe telefonul mobil mai ales atunci când mă grăbesc.

Mi-a atras atenţia conceptul şi cred că este nevoie un portal care să satisfacă pe lângă nevoia de cazare şi cât mai multe din celelalte nevoie cu care ne confruntăm atunci când călătorim. Dacă nu pentru faptul că este dedicat exclusiv industrie de turism din România, pentru faptul că aduce un plus imaginii turismului românesc, pentru simplul fapt că nu mai pierd timpul căutând pe Google tot felul de informaţii despre un loc anume eu dau un like proiectului. Cine nu şi-ar dori să aibă mai mult timp să se bucure de vacanţă?

Eşti curios să vezi cum arată RomaniaTonight.ro ? Pentru început te invităm să vezi ofertele de cazare din Mamaia şi te lăsăm pe tine să descoperi celelalte locuri în care poţi să-ţi petreci minunatul timp liber!

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes