Ingrijirea picioarelor – obligatorie pentru sanatatea intregului corp

Stiati ca sanatatea la nivelul intregului corp depinde si de modul cum sunt ingrijite picioarele? Poate suna ciudat, insa printr-o buna ingrijire a picioarelor, puteti asigura eliminarea toxinelor din corp! Mai mult decat atat, practicarea unui ritual spa pentru picioare este alternativa la numeroase produse de detoxifiere a organismului.

Atunci cand organismul este “bombardat” de toxine, corpul uman resimte oboseala, stari de letargie, precum si simtome specifice unor afectiuni diferite. De aceea, ar trebui sa va concentrati mai mult asupra ingrijirii pielii din zona talpii, tratand corespunzator bataturile existente sau alte probleme. Pielea ingrosata, cuticulele incarnate si bataturile nu sunt doar inestetice, ci si dureroase. In medicina asiatica si reflexoterapie, masajul la nivelul talpii sau in palma este ridicat la rangul de remediu minune, deoarece fiecarui punct din palma sau talpa ii corespund organe vitale din corpul omenesc. Este important sa alocati timp pentru a repara orice problema la nivelul picioarelor cu care va confruntati. Noua noastra oferta la creme pentru picioare  cuprinde produse cosmetice destinate tratarii diverselor probleme: unghii incarnate, piele uscata, bataturi si calcaie crapate.

O data ce v-ati ocupat de tratamentul pielii ingrosate si bataturilor, este bine sa continuati cu folosirea de granule pentru pedichiura si cu aplicarea unor exfolianti pentru picioare, ori de cate ori este cazul. Scrub-urile pentru picioare pe baza de zahar si cele care contin sare de mare ajuta la regenerarea celulara, lasand pielea fina si imbunatatind totodata elasticitatea acesteia. Peeling-ul picioarelor are rol si in prevenirea inflamatiilor, incurajand formarea noilor celule si incetinind procesul de imbatranire a pielii. Este, credem noi, un motiv suficient pentru a nu uita sa rezervi timp pentru activitati spa destinate ingrijirii picioarelor, chiar la tine acasa!

 

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes