De unde inchiriezi minivanuri la pret ieftin in Bucuresti

A gasi un vehicul de inchiriat cu 8+1 locuri in week-end sau in perioada sarbatorilor, poate fi extrem de dificil, mai ales daca doresti sa beneficiezi de servicii rent a car in Bucuresti si Otopeni  transparente si profesioniste. Firma noastra de inchirieri auto dispune de un parc care include numeroase modele de autoturisme: de lux, masini compacte 4×4, sedanuri sportive, alaturi de automobile de familie si economice.

Petrecerea sfarsitului de sapatamana sau vacantei asa cum ati planuit depinde si alegerea masinii potrivite pentru a va facilita transportul catre destinatia sau destinatiile dorite. O masina cu 9 locuri din start va garanteaza un spatiu larg pentru pasageri si sofer. In plus, nimeni nu doreste ca atunci cand parcurge multi kilometri, sa ajunga obosit la destinatie, cu dureri de spate cauzate de o pozitie inconfortabila pe scaunul din masina. Firma noastra, Rent a Car Bucuresti, ofera gratuit scaune speciale pentru copii, tot ce trebuie sa faceti fiind o solicitare in prealabil. Si restul serviciilor – Asigurare Casco, GPS, Asistenta non-stop sunt gratuite pentru clientii nostri, atat pentru cei noi, cat si pentru cei cu care am avut colaborari si in trecut.

Un alt beneficiu de care se pot bucura soferii care inchiriaza masini din parcul nostru auto consta in 10% reducere pentru contractele incheiate pentru mai mult de 10 zile!

Van-urile cu 8+1 locuri sunt dotate confortabil si modern, dispun de motorizare diesel si anvelope noi si va avantajeaza printr-un consum mai redus de carburanti.

In cazul in care doriti, puteti opta si pentru varianta de inchiriere cu sofer profesionist!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes