Masajul erotic – acasa sau la salon?

 

Aceasta intrebare se afla pe buzele multor persoane, mai ales ca in ultimii ani de zile tehnicile masajului erotic au devenit mai mult decat populare. Odata ce s-au facut cunoscute atingerile unei maseuze profesioniste, dorinta de a mai avea parte de un masaj pe cinste va deveni din ce in ce mai mare.

Cei care au pasit cel putin o singura data in interiorul unui salon de masaj erotic, dar totodata au beneficiat de acesta si acasa, alaturi de partener, au declarat faptul ca nici nu se compara avantajele din cadrul unui salon, spre deosebire de cele din propria locuinta.

Hai sa vedem care sunt avantajele si dezavantajele masajului erotic realizat acasa, precum si a celui de la salon.

Masajul erotic de acasa 

Avantaje:

  • Este gratuit – intr-adevar, nu trebuie sa platesti o suma de bani pentru ca partenera ta sa iti realizeze un masaj erotic pe cinste.
  • Esti deja familiar cu locul – te simti deosebit de comod, mai ales cand stii ca te afli la tine acasa si nu se afla niciun necunocut in jur.
  • Poti beneficia de asta oricand – indiferent de zi sau de ora, partenera ta te va putea surprinde oricand iti doresti cu un masaj erotic pe cinste!

Dezavantaje:

  • Partenera ta se va preface ca e maseuza – partenera ta nu va face decat sa incerce sa iti ofere un masaj erotic de inalta clasa, De altfel, neavand experienta in domeniu, nu va fi capabila sa te faca sa te bucuri din plin de beneficiile masajului erotic realizat corect.
  • Tehnici de masaj erotic realizate incorect – asta se intampla de cele mai multe ori. Neavand cursuri realizate in acest domeniu, exista o mare probabilitate ca partenera ta sa nu te ajute sa te simti mai bine, ci din contra, sa devii mai incordat.
  • Micile detalii nu le cunoasteti – voi nu stiti asta cu exactitate, insa pentru a se realiza un masaj erotic ca la carte, e nevoie ca in incapere sa fie o anumita temperatura, iar uleiurile utilizate sa fie intr-adevar recomandate pentru asta.

Masajul erotic de la salon 

Avantaje:

  • Mediu prielnic – salonul este realizat si decorat in asa masura incat sa ofere un confort deplin tuturor celor care isi doresc sa paseasca aici.
  • Sunt profesioniste – maseuzele dintr-un salon trebuie sa demonstreze ca sunt intr-adevar profesioniste, iar abia mai apoi sunt angajate. Cel putin asa se intampla la https://masajclub.ro. Astfel, clientii care pasesc in interior sunt 100% siguri ca nu vor fi sub nicio forma dezamagiti. De altfel, fiecare persoana care a venit o data la salon, a revenit cu entuziasm si a doua oara.
  • Dispare timiditatea – barbatii care sunt usor timizi, in doar cateva sedinte de masaj erotic la https://masajclub.ro, vor reusi sa scape pentru totdeauna de acest mic defect.
  • Confort deplin – fetele stiu cum sa se comporte cu clientii sai, astfel incat sa ii relaxeze pe deplin. In functie de caracterul fiecaruia, maseuzele adopta o atitudine diferita, astfel incat starea de bine sa primeze de fiecare data.

Un singur dezavantaj ar putea avea in vizor masajul erotic realizat in cadrul unul salon profesionist si acest ar fi bugetul alocat unei sedinte. Cu toate acestea, avand in vedere cat de evidente sunt beneficiile acestor tehnici, consider ca intr-adevar merita sa investesti in asta. In plus, pretul de la https://masajclub.ro este chiar accesibil, iar fetele sunt cu adevarat frumoase si profesioniste.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes