Cum am ajuns noi sa cautam placute frana pentru bicicleta?

Astăzi am cam lipsit din mediul online, dar am scutire, dacă pot zice așa. Verișoara mea a fost nevoită să plece la o întâlnire așa că mi-a lăsat-o în grijă pe Cami, fetița ei. Cum încă de mică am iubit copii am zis ok de ce nu? Sinceră să fiu în anul care a trecut nu am reușit să trec mai deloc pe la Cami. Astfel că desigur eram fericită să pot petrece timp cu micuța. Cu toate acestea urma să am parte de o surpriză de proporții. Se pare că în perioada în care nu am vizitat-o Cami a devenit obsedată de jocuri video. Chiar dacă are 7 ani tot mi se părea normal ca ea să facă mișcare. Așa că am întrebat-o dacă mai are bicicleta pe care o primise în urmă cu un an cadou. Mi-a zis că da, dar că mama ei i-a spus să nu o folosească până nu cumpără placute frana pentru bicicleta.

Ce am decis să fac atunci? 2

În primul rând am mers cu ea în parc și am închiriat biciclete. Cred că muream dacă o mai vedeam 5 minute în fața tabletei. Mi-a plăcut să văd că nu a uitat cât de bine te simți mergând pe bicicletă. Cu toate acestea la scurt timp am fost nevoite să ne întoarcem acasă pentru că se întuneca. Deoarece Cami nu dădea semne că ar vrea să se întoarcă la jocurile video am decis să căutăm placute frana pentru bicicleta.

Nu mai făcusem asta până acum, adică căutasem orice alte tâmpenii pe internet dar asta nu. A durat ceva până să găsesc un site pe gustul meu. Mai exact nu eram interesată de produse super ieftine ci de unele ok și ca preț și calitate. După ce l-am găsit am și plasat comanda, pentru ca produsele să ajungă cât mai repede.

De ce am ales să achiziționez placute frana pentru bicicleta de pe acel site? 1

În primul rând vreau să precizez că site-ul care mi-a atras atenția este Maryon. Aceștia au o categorie întreagă dedicată strict bicicletelor. Acest lucru m-a convins să caut și placute frana pentru bicicleta la ei. Am avut noroc și am descoperit câteva zeci de plăcuțe frână. Pot spune că acesta a fost primul lucru care m-a atras la ei, mai exact gama diversificată.

Mai apoi am observat că produsele nu au un preț atât de mare. Acest lucru este foarte important deoarece nu toată lumea are milioane în buzunar. M-a uimit faptul că oferă toate informațiile despre fiecare produs în parte. Mai exact la ei poți afla simplu și rapid dacă plăcuța se potrivește cu bicicleta ta.

De asemenea mi-a plăcut faptul că site-ul nu scoate în evidență din start cele mai scumpe produse. Cred că știți și voi acele site-uri la care ești invadat cu cele mai mari prețuri inițial. La ei pe prima paină prețurile sunt foarte ok. Desigur dacă vrei cel mai scump produs ai ocazia de a folosi un filtru și astfel să îl descoperi. Micuța mea Cami este mulțumită că în scurt timp se va putea bucura de frumoasa ei bicicletă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes