Cand este cel mai bine sa apelam la un cabinet stomatologic bucuresti?

Vine un moment în viața noastră când avem nevoie să fim cele mai frumoase și să ne simțim cele mai speciale. În acel moment trebuie să avem pregătit cel mai frumos zâmbet. Așa cum știi deja zâmbetul este una dintre cele mai puternice arme pe care le deții. Cu toate acestea există momente în care uităm cât de important este și în acest fel reușim să îl stricăm de la tot felul de tâmpenii. Pentru a putea să îl readucem la ce a fost este nevoie de un cabinet stomatologic bucuresti!

Frumusețe în cea mai specială zi din viața noastră cu ajutorul unui cabinet stomatologic bucuresti! IMG_9577

Așa cum prea bine știi, pentru noi femeile, ziua nunții este o zi cu totul și cu totul specială. Atunci toți ochii se opresc asupra noastră, iar dantura nu ar trebui să ne oprească să zâmbim. Când eram mică mama mea îmi zicea tot timpul să nu mai mănânc multe dulciuri, să am grijă de dantură. Cu toate acestea nu am ascultat-o și astfel cariile au început să apară.

Am încercat să remediez problema, știți și voi faza aia cu bani puțini, ei bine așa m-am ales cu vreo 4 măsele aproape făcute praf. Pe lângă dantura stricată am mai câștigat și o frică de cabinetele stomatologice. Intram cu oricine dorea să facă ceva la dinți, dar nu mă puteam lăsa convinsă să apelez eu la serviciile lor.

Un cabinet stomatologic bucuresti care m-a cucerit! IMG_9470

O vizită în București avea însă să îmi schimbi complet gândurile. Venisem pentru o festivitate când durerile de dinți nu m-au mai lasat sa ma concentrez. Atunci nu am mai scăpat de o prietenă care m-a dus la un cabinet stomatologic bucuresti renumit. Este vorba mai exact de clinica Stomatologica Dr. Serban.

În fața durerii nu am mai avut ce zice așa că m-am lăsat pe mâna doctorului, nici nu mi-am dat seama când totul s-a sfârșit.  Pur și simplu a lucrat cu foarte mare grijă și atenție. Mereu a ținut legătura cu mine și totul a mers atât de bine. Desigur mi-a explicat încă de la început ce va face, mai ales că m-a văzut foarte speriată.

Mi-a plăcut foarte mult la această clinică, încăt la următoarele programări am venit fără pic de teamă. Desigur înainte de a ajunge la cabinet am verificat online pe site-ul lor drserban.ro ce presupune fiecare operatiune in parte și desigur de câți bani este nevoie. Nu am avut până acum ocazia ca la cabinet să mi se ceară o altă sumă de bani sau să nu se respecte pașii.

Tocmai pentru că eu am reușit să îmi depășesc teama de a merge la doctor și de a avea încredere în aceștia am decis să vă prezint și vouă cabinetul. Dacă aveți timp vă invit pe site-ul lor să vedeți cât de curată este clinica și să cunoașteți doctorii care lucrează în ea. De un lucru puteți fi siguri la acest cabinet stomatologic bucuresti mereu veti fi tratat cu atenție și grijă. Pentru mine acest loc a devenit rapid cea mai bună soluție pentru ca dinții mei să redevină ce au fost o dată și pentru a câștiga zâmbetul mult visat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes