O firma de transport mobila!

Mi-am început mica mea afacere, ca mai toți românii. În primul pas făcut am contact membrii familiei pentru un împrumut. Apoi am închiriat un spațiu în care să îmi desfășor activitatea. Încetul cu încetul, rotițele afacerii au început să se învârtă din ce în ce mai repede. Azi spațiul în care am început nu îi mai este suficient. De data asta am cumpărat unul nou. Fiind proprietară pe clădire voi economisi în fiecare lună banii, ce nu erau puțini, dați pentru chirie. Am făcut, zic eu, o investiție foarte bună. Într-un week-end sunt obligată să  transport mobila în noua locație.

O grămadă de muncă pentru transport mobila! firma-transport-mobilier

Atunci când m-am gândit că trebuie să mut totul nu mă gândeam că este atât de muncă. Efectiv după o jumătate de oră nu terminasem de strâns nici măcar 10% din încăpere, era imposibil să termin totul până seara de una singură. Noroc însă cu tatăl meu care mi-a spus de o firmă de transport mobila. Efectiv această firmă făcea tot ce aveam eu nevoie într-un timp foarte scurt.

Am intrat imediat pe site-ul lor și i-am contactat explicându-le desigur urgența mea. La puțin timp o mașină era în fața vechiului sediu, iar băieții au început să demonteze mobila și să o așeze în cutii. Să vă mai spun că ei au venit cu propriile cutii? Sincer nu mă așteptam să sosească alături de ele.

În scurt timp toată mobila era pusă în cutii și cutiile în mașină. Nu vă gândiți că le-au pus în mașina mea, vin ei cu mașinile lor în funcție de cât de mare le spui că este mobila. Au lucrat cu foarte mare grijă ca întreg mobilierul să nu se strice, să nu se spargă sau să se zgârie ceva.

Cine m-a ajutat cu mutarea mobilei la noul sediu? firma-servicii-mutare-relocare

Tot cei de la mutamobila.ro au făcut posibilă mutarea mobilei la noua adresă. În cel mai scurt timp mașina cu mobila mea a ajuns la noua destinație. Băieții au urcat toate cutiile în sediu și au instalat mobila în nou locație.

Dacă și voi sunteți în căutarea unei firme de transport mobila care să vă ajute pe tot procesul de mutare, nu mai căutați și intrați direct pe mutamobila.ro. Să vă mai zic un secret. Am plătit foarte puțin pentru tot acest proces. Sinceră să fiu mă așteptam să plătesc o sumă mai mare de bani, dar prețul a fost foarte accesibil.

Pentru mine această firmă Muta Mobila reprezintă cea mai bună alegere pe care o puteam face. Efectiv mobila a ajuns în aceeași stare ce o avea la ambalarea din vechiul sediu. Până și masa de sticlă din biroul meu a ajuns intactă, cu toate că era fragilă.

Atunci când sunteți interesați de o firmă care să vă ajute la o mutare sunați la 0763 500 000.  Ori printr-un singur clic intrați pe mutamobila.ro și completați datele din formularul pus pentru voi. Nu vă faceți griji că sunteți persoană fizică sau firmă. Nu are importanță că vreți mutarea de colete, bagaje sau aveți mai multe obiecte grele.

Indiferent de situația în care vă aflați cei de la Muta Mobila vă vor ajuta cu promptitudine. Totul se va face în cel mai scurt timp și cu profesioniști desăvârșiți.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes