Un ajutor de nerefuzat de la o betoniera!

Într-o gospodărie cu o curte ceva mai întinsă este nevoie de foarte multe utilaje pentru construcții. Fără utilajele potrivite este foarte greu să progresezi. Cu cât ai mai multe utilaje, cu atât ele pot să te ajute la diversele construcții ce vrei să prindă viață în gospodăria ta. Mie îmi lipsește o betoniera  pe care s-o folosesc ceva mai intens.

Unde mai este nevoie de betoniera? 

Este drept că eu am deja casa construită, iar senzația ar fi că doar pentru construcția propriu-zisă este necesar un astfel de utilaj în construcții. Dragele mele, vă spun că vă înșelați amarnic. Hai, să vă explic pe îndelete. Împrejmuirea unei curți trebuie făcută prin construirea unei fundații rezistente. De multe ori poți folosi betonul pentru construirea întregii înălțimi a gardului. Dar și pentru o înălțime mai mică ai nevoie de o cantitate foarte mare de beton. Apoi, dacă pe două laturi ale curții te învecinezi cu două străzi, cum se întâmplă la mine, ai o lungime foarte mare pe care să realizezi betonarea. Deci eu cred că am reușit să vă conving că pentru realizarea gardului ai nevoie de o betoniera. Ea este cea  care îți va ușura mult munca și îți va scurta timpul de realizare a gardului.

După ce ai terminat cu împrejmuirea proprietății, trebuie să începi și aranjarea interiorul curții tale. Este clar că vei avea nevoie de niște alei pentru a-ți ușura deplasarea, mai ales atunci când vremea este vitregă. Când plouă, pământul se îmbibă cu apă, astfel se transformă în noroi și sigur nu dorești să te deplasezi prin așa ceva. Cu un astfel de utilaj turnarea aleelor devine o joacă de copii.

Alte motive pentru a avea o betoniera 

Nu în ultimul rând, vei avea nevoie de renovarea exteriorului casei. Atunci vei vedea ce mult te poate ajuta o betoniera  în a pregăti mortarul pentru tencuială. Iată doar câteva lucrări ce m-au convins să îmi cumpăr o astfel de unealtă necesară în construcții. Sper că am reușit să vă conving și pe voi.

Achiziționarea sper să fie destul de ușor de făcut, căci o să dau repede un clic pe tehnicbazar.ro. Cum am avut foarte multe unelte cumpărate de la ei și am fost foarte mulțumită de ele, tot de aici voi achiziționa și betoniera.

Pe pagina rezervată betonierelor am găsit foarte multe modele, majoritatea dintre ele adresându-se profesioniștilor din domeniu. A fost o adevărată plăcere să navighez printre ele, dar pentru mine era suficientă una semi-profesională. Un astfel de utilaj este și destul de ieftin, atât cât îmi permite mie bugetul.

Dacă aveți o firmă de construcții este păcat să nu intrați puțin pe tehnicbazar.ro, măcar să trageți cu ochiul la toate utilajele ce vi le pun la dispoziție pentru dezvoltarea afacerii voastre.  Pe lângă betonierele electrice, veți găsi și betoniere cu motoare, dar și o gamă variată de pompe electrice sau diesel pentru șapă și tencuială.

Dacă aveți curiozitatea veți vedea tot ce vă doriți pentru a vă extinde afacerea, căci prin folosirea de astfel de utilaje veți reduce foarte mult timpul de execuție. Apoi lucrările ce le executați vor fi de o calitate fără reproș și necesită cu  mult mai puțină forță de muncă, decât atunci când sunt executate manual.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes