Genti dama piele naturala – tipuri de piele

Gentile dama din piele naturala sunt cele mai cautate genti. Exista foarte multe motive pentru care femeile aleg gentile din piele. Una dintre cele mai importante caracteristici este faptul ca aceste genti sunt foarte rezistente. Materialul gentii este foarte importanta, designul celor din piele sunt mult mai deosebite. Exista mai multe tipuri de piele naturala pe care le folosesc in confectionarea gentilor dama.

Daca sunteti in cautarea unei genti dama din piele si nu stiti ce tip de piele sa va alegeti, noi va putem ajuta. O sa va prezentam cele mai folosite tipuri de piele la genti.

Pielea intoarsa se poate intalni foarte des in colectiile de genti dama piele naturala. Se poate intalni sub denumirea de “Velur”.  Acest tip de piele este obtinuta prin slefuirea pielii pe partea carnoasa. Pielea naturala intoarsa din bovine tinere este cea mai de calitate.

Pielea naturala nappa este un tip de piele obtinuta prin tabacire, dupa care se vopseste si se fineseaza pe fata. Acest tip de piele este rezistenta la umeazeala si nu se murdareste. Acest tip de piele este cel mai des folosit in categoria genti dama. geanta-rosu-model-floral-piele-naturala-intoarsa-hilaria-1

Cele mai fine si elegante genti din piele sunt cele confectionate din piele naturala lacuita si sidefata. Femeile iubesc acest tip de piele la genti. Acest tip de piele naturala lucioasa se obtine prin aplicarea peliculelor de lac in diferite straturi pe suprafata pielii.

Mai nou, pielea naturala saffiano se poate intalni foarte des la gentile dama. Acest tip de piele este stantata cu un model texturat specific. Este rezistent la apa, se curata foarte usor si trasatura lor principala este de a nu se zgaria. Acest tip de piele naturala este mai dura, insa nu se zgarie, nu este deloc sensibil.

geanta-maro-piele-naturala-glory-1

Pielea naturala numita “Box” se foloseste foarte des in confectionarea gentilor dama. Este un tip de piele foarte fina, neteda. Se recunoaste dupa textura naturala ai pieilor de bovine. Cele mai fine pieli sunt cele din piele de vitel.

Toate aceste tipuri de piele naturala le puteti intalni in oferta magazinului online de genti dama Zebras. In acest magazin online de genti dama din piele naturala puteti gasi genti din piele de bovine, confectionate in Italia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes