Cine te ajuta sa faci izolatii sanitare ?

Omenirea este într-o continuă evoluție. Pe măsură ce populația se mărește, pe măsură ce modernitatea crește, avem tot mai multă poluare. Așa că suntem obligați să luăm măsuri pentru izolatii sanitare oriunde avem de păstrat o energie termică.

Ajutor pentru casa ta! 

Cred că știți și voi despre câte avem de rezolvat la o casă, fie că este una nouă, fie că vrem să reabilităm una veche. La construcția uneia noi este foarte important ca firma ce o construiește să facă lucrările ”ca la carte”. În general la noi românii se inventează soluții noi pe principiul ”merge și așa”. Dar acest mers și așa, de regulă nu ține foarte mult. După o perioadă de timp, uneori mai lungă, alteori foarte scurtă, lucrarea trebuie refăcută.

Dar sigur că și voi știți, bătrânii noștri spun că este mai ușor de construit ceva nou, decât să repari un lucru prost făcut. Asta este cauza pentru care atunci când începi costrucția unei case, faci o fundație rezistentă din beton. Pentru a nu avea probleme cu infiltrațiile de apă este foarte bine să faci și o hidroizolație.

În locul unde vei avea instalații de apă curentă, adică baie, bucătărie cartea ne învață să hidroizolăm foarte bine. Pentru a evita neplăcerile ce le poate produce condensul țevilor de apă, ne folosim cu succes de  izolatii sanitare făcute cu materiale de calitate.

                        Unde găsim materiale de calitate pentru izolatii sanitare? 

După mai multe vizite făcute pe paginile web, am ajuns și pe e-izolații.ro. Aici am găsit o mare diversitate de materiale necesare pentru această lucrare. Și anume:

  • Tub izolație flexibilă elastomerică Armaflex, de diferite grosimi și pentru diferite diametre;
  • Tub izolație flexibilă polietilenă expandată tubolit, de diferite grosimi și pentru diferite diametre;
  • Izolație colac cu folie de protecție pentru instalații sanitare Tubolit S Plus.

 

Indiferent că avem conducte de apă rece sau de apă caldă, noi trebuie să le izolăm. La cele de apă rece pericolul este dat de apariția condensului într-un spațiu mai cald decât temperatura apei din conductă. În timp ce la cele de apă caldă vom pierde căldură într-un spațiu mai rece, iar într-unul mai cald ne lovim de același condens.

Pentru a scăpa de aceste neajunsuri soluția viabilă este de a face izolatii sanitare cu materiale cumpărate de la MTM Izolații & Construcții SRL. La acestea vei beneficia de calitate excelentă, garanție, durabilitate, siguranță și promptitudinea celor de aici.

Pentru punctul tău termic îți recomand cochiliile din vată bazaltică caserate cu aluminiu Pipo ALS. Tot ce trebuie să faci este să știi diametrele țevilor pe care le vei izola și să fii hotărâtă privind grosimea stratului de vată. Nu-ți face probleme. Ei îți vor da exact dimensiunile ce le dorești tu.

Tot de la e-izolații.ro poți lua un produs ce îți va aduce liniștea în locuința ta. Ei îți pun la dispoziție, izolație din polietilenă pentru izolarea fonică a conductelor de canalizare. Aceasta te va ajuta să scapi de zgomotul făcut de dejecțiile evacuate prin conductele de canalizare.

Nu ezita. Cu ajutorul tuturor acestor materiale de o calitate excelentă vei putea izola termic și fonic tot ce ține de instalația ta sanitară.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes