www.clinit.ro locul din care cumpărăm produse curățenie!

Bine te-am regăsit! Astăzi vreau să vorbim despre afacerea ta și despre cât de mult contează curățenia pentru tine. Probabil ai observat deja cât de atenți sunt clienții dacă magazinul, firma sau biroul sunt curate. Tocmai de aceea vreau să îți vin în ajutor, mai exact vreau să îți prezint firma www.clinit.ro. După cum probabil ți-ai dat seama deja ei se ocupă cu vânzarea de produse de curățenie. Mai jos îți voi arăta câteva dintre produsele care consider că nu trebuie să lipsească.

Ce produse de pe www.clinit.ro va recomand? lotus

  1. Uscătorul de mâini – dacă locația ta va dispune de o toaletă și este recomandat să fie atunci nu trebuie să îți lipsească acest aparat. Foarte mulți clienți după ce se spală pe mâini caută un uscător ca să scape de apă. Știu mai ieftin este să folosești șervețele de hârtie, dar acestea se lipesc de mâini și nu preiau atât de bine apa. În plus dacă te gândești pe viitor nu este vorba de o investiție foarte mare.
  2. Hârtie Igienică și dispensere hârtie igienică – Mereu la loc vizibil trebuie să se regăsească hârtia igienică. Clienții nu vor aprecia că trebuie să întrebe pe cineva de unde pot primi una, iar regulile de igienă presupun obligatoriu presența unui sul. Dispenserele de hârtie igienică sunt necesare pentru a ajuta clientul să ia doar atât cât are nevoie. Pe www.clinit.ro vom găsi mai multe tipuri de dispensere deci avem de unde alege.
  3. Coșuri de gunoi – Acestea trebuie să fie la loc vizibil atât în toaletă cât și în birou, astfel clientul va avea unde să arunce diversele resturi, iar curățenia va fi mai mult timp păstrată. Aveți însă grijă să existe cineva care să le golosească ori de câte ori este nevoie.
  4. Dezinfectanți -De preferat este achiziționarea atât a unor dezinfectanți pentru podele și alte suprafețe cât și a unora pentru mâini. În acest fel clienți se vor simți mai în siguranță, iar voi veți scăpa de microbi și de bacterii.
  5. Săpun lichid – Acest produs este nelipsit dintr-o toaletă, este de preferat ca săpunul să fie lichid și nu solid pentru ca microbi să nu fie transportați. Puteți opta și aici pentru un dispenser pentru ca fiecare client să poată primi fix cantitatea necesară de săpun.
  6. Alte produse de curățenie- aici intră toate produsele începând de la cele necesare pentru curățarea podelelor, a mobilierului, a geamurilor cât și cel folosite pentru curățarea toaletelor. Așa cum am mai spus curățenia este foarte importantă și cu cât accentul este mai puternic cu atât și clienții vor fi mai mulțumiți.

Nu doar clienți ar trebui să fie fericiți după efectuarea schimbărilor ci și voi, o dată cu introducerea diverselor produse de curățenie șansa de apariție a microbilor scade, deci sănătatea voastră este în câștig. Produsele de pe site-ul www.clinit.ro nu sunt doar pentru firme, ele pot fi achiziționate de orice persoană care își dorește produse de curățenie. Vă invit să intrați acum pe site-ul lor și să alegeți produsele care vă sunt cel mai mult de folos, sunt sigură că rezultatele finale vă vor bucura și vă veți simți mai eliberați.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes