Cum poți să îți faci singură întreținerea mașinii tale

Viața noastră devine pe zi ce trece tot mai tumultoasă, mai stresantă și ne aduce o acută lipsă de timp. Lipsa, tot mai mare, de locuri de muncă ne obligă să aplicăm la joburi ce necesită deplasări de zeci sau sute de kilometri față de localitatea de reședință.

Așa că pentru mine, pe zi ce trece, mașina devine bunul cel mai important și de care nu mă pot lipsi. Pentru a-mi menține mașina într-o stare perfectă de funcționare eu apelez, de mai multă vreme, la www.pieseautomix.ro deoarece aici am găsit mereu tot ce am avut nevoie pentru mașina mea.

MIX-Ford

Mașina un ajutor de nădejde!

 

Pot să vă spun că pentru mine mașina este tot atât de importantă ca și propriile picioare, căci ea le scutește pe acestea de la un efort de neimaginat. Pentru a nu se deteriora eu mă îngrijesc în fiecare zi de întreținerea mașinii mele. În primul rând sunt preocupată de păstrarea ei într-o stare perfectă de curățenie, atât în interior, cât și la exterior. Prin această curățare foarte amănunțită făcută zilnic eu încerc să evit uzura celei ce mi-a devenit o adevărată prietenă de nădejde.

Apoi periodic îmi controlez starea generală a cauciucurilor privind atât presiunea din interiorul lor cu ajutorul unui manometru, ce îl puteți găsi aproape în toate stațiile de alimentare, dar și privind suprafața de rulare care nu trebuie să fie tocită peste măsură.

Ulei Ford pentru mașina mea!

Următorul pas este verificarea uleiului de motor, cel care dacă nu este în cantitate suficientă duce la apariția problemelor la motor, de multe ori ducând chiar la distrugerea acestuia. Atunci când este nevoie eu fac completarea numai cu Ulei Ford, pentru că eu și la schimbul de ulei pe care  îl fac după 5000 – 6000 km rulați mă folosesc de această marcă de ulei recomandată pentru mașina mea.

De când am început să conduc am învățat că pentru ca mașina să funcționeze bine timp îndelungat eu trebuie să investesc permanent în întreținerea motorului și a transmisiei. Iată motivul pentru care eu achiziționez numai Ford piese originale și de-a lungul timpului această investiție în piese de calitate mi-a asigurat o funcționare fără reproș a mașinii mele.

Ulei Ford 5w30

Atunci când mă simt depășită de unele probleme eu apelez la Ford Motorcraft pentru a primi ajutor de specialitate, cum ar fi: schimbarea anvelopelor de iarnă căci iată că zăpada se apropie cu pași repezi de țara noastră sau diverse reparații uzuale pe care eu nu le pot efectua. În acest fel am siguranța folosirii unor piese de înaltă calitate, evit achiziționarea de piese falsificate, am garanția calității și originalității acestora.

Prin aceste atenții acordate mașinii mele zi de zi, prin investirea în piese de calitate atunci când mașina o cere, eu am reușit să o mențin pe aceasta într-o stare foarte bună, apropiată de cea pe care o avea atunci când a ieșit din fabrică.

Dacă și tu vrei să dispui de o prietenă care să te ducă acolo unde ai nevoie fără a te lăsa în drum, intră pe  pieseautomix.ro unde vei găsi piese de schimb originale având  o calitate excelentă, ce te vor ajuta să îți păstrezi mașina într-o stare de funcționare ireproșabilă.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes