Ce trebuie sa stii despre alegerea automatizarilor pentru porti culisante

Automatizarile sunt disponibile pentru mai multe tipuri de porti, inclusiv pentru porti culisante. Ele iti ofera posibilitatea de a obtine mai mult confort si mai multa siguranta intr-un spatiu comercial, industrial sau rezidential, insa pentru instalarea unei automatizari, ai nevoie de un kit special conceput pentru asta si de elemente de feronerie pentru porti culisante in cazul in care unele piese ale portii trebuie schimbate, cum ar fi sina, rolele sau alte componente.

 

Sistemele de automatizari pentru porti culisante sunt disponibile sub forma de kit, iar un astfel de kit include diverse componente, cum ar fi motorul, centrala de comanda, fotocelulele, telecomanda, antena, lampa de semnalizare si altele. Motorul poate fi de diferite puteri, astfel incat sa satisfaca cerintele anumitor dimensiuni si greutati ale portilor. De aceea, conteaza in primul rand greutatea portii cand vrem sa alegem kitul de automatizare potrivit, dar si dimensiunile acesteia.

 

Un exemplu de motor este cel care suporta 500 de kilograme, iar asta inseamna ca greutatea portii poate fi de 500 de kilograme, dar e recomandat sa fie putin mai mic. Este bine sa iei in considerare ciclul de utilizare al portii. Daca portile culisante pentru spatii rezidentiale au mai putine inchideri si deschideri intr-o anumita perioada de timp, portile culisante folosite in spatii comerciale sau industriale au un ciclu de lucru intens si alegerea motorului dintr-un kit de automatizare depinde de acest lucru.

 

Portile culisante, chiar si cele care nu folosesc un kit de automatizare sunt o solutie excelenta daca vrei sa economisesti spatiu in curte. Daca insa vrei ca deschiderea sa se faca rapid si fara sa depui efort, trebuie sa folosesti un kit de automatizare. Cu alte cuvinte, vei beneficia de doua solutii combinate intr-un singura, pentru un maxim de confort. In cazul intreruperilor de curent se poate deschide poarta manual, cu ajutorul unei chei, deci nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei putea deschide poarta in astfel de situatii.

 

Portile culisante automatizate reprezinta cel mai confortabil si mai rapid mod de a iesi sau de a intra in curtea casei sau in incinta unei firme, este o solutie moderna si la indemana. Viitorul in ceea ce priveste portile este al portilor automatizate. Vrei sa faci o schimbare cu impact major pentru proprietatea ta? Un kit de automatizare este perfect, insa vei avea nevoie si de elemente de feronerie pentru porti culisante. In timp, poate interveni uzura si unele piese vor trebui schimbate.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes