Tu stii sa iti speli in mod corect lenjeria de pat?

Dormitoarele arata mult mai bine daca paturile au pe ele cele mai frumoase cuverturi de pat , daca sunt zugravite in culori relaxante, daca sunt amenajate cu gust.

Din nici un dormitor nu trebuie sa lipseasca lenjeria de pat. Mi-am cumparat de curand doua lenjerii de pat lux  si mi-am dat seama cat de mult conteaza modul in care acestea arata. Parca dorm mult mai linistita acum. Sunt o multime de magazine online care comercializeaza lenjerii de pat  de calitate, fapt pentru care nu va fi foarte greu sa alegi.

Insa, dupa ce iti cumperi lenjeria, stii ce trebuie sa faci pentru a o spala in mod corect? Multe femei iau pur si simplu lenjeria, o baga in masina de spalat, seteaza programul normal si lasa masina sa isi fac treaba. Sunt insa cateva sfaturi care ti-ar putea fi de folos pentru a-ti spala lenjeria de pat in cel mai corect mod.

  • Spala lenjeria separat de alte haine sau de prosoape

Recomandat e ca atunci cand speli lenjeria sa nu mai introduci in cuva masinii si alte haine sau prosoape, deoarece acestea pot lasa scame si nu e deloc placut. Lenjeria se introduce in cuva separat. E suficient de mare pentru a nu te plange de faptul ca masina de spalat „merge in gol”.

  • Nu lasa lenjeria in masina

Unele gospodine au obiceiul de a lasa lenjeria de pat ore bune in masina de spalat pana cand o intind la uscat. Ei bine, aceasta practica nu e foarte recomandata, deoarece se formeaza multe cute. Cand masina si-a terminat programul, asigura-te ca esti prin preajama pentru a scoate lenjeria la uscat.

  • Seteaza masina in mod corespunzator

Orice lenjerie de pat vine la pachet cu o eticheta care are instructiuni clare in privinta modului in care trebuie spalata. Fii atenta la instructiuni si seteaza temperatura potrivita pentru materialul din care lenjeria de pat este fabricata.

Acorda lenjeriilor tale de pat atentia cuvenita si spala-le in mod corect daca vrei sa le ai cat mai mult timp intr-o stare cat mai buna.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes