Securizeaza-ti caminul cu yalele electromagnetice de calitate superioara de laRfid! 

Casa reprezinta un lucru important in zilele noastre. Toata lumea are o casa sau cel putin toata lumea isi doreste. Fie ca este mare – caz in care discutam despre o vila, fie ca este mai mica, apartament sau garsoniera, toate au acelasi rol: de a ne proteja si a face sa ne simtim „ca acasa”. – sentimentul de apartenenta, de familialitate si afectiune pe care nu-l putem simti decat de acasa. Mica sau mare, dupa cum spuneam, casa ramane tot casa. Si astfel ne dorim ca acel loc special al nostru sa arate bine si sa „emane” acest lucru. Pentru ca locul nostru drag sa arate bine, trebuie ca atat exteriorul cat si interiorul sa fie pus la punct. In exterior ne dorim sa privim la culori vii, expresive. Geamurile, usile, acoperisul trebuie sa fie curate, simple si elegante. Interiorul trebuie sa fie imbogatit de mobila aparte, electrocasnice, electrice si asa mai departe. Un lucru ce il au in comun atat exteriorul, cat si interiorul sunt usile. Acestea sunt cai de intrare si iesire in micul nostru camin, portite catre spatiul exterior si interior.

Cu totii stim ce sunt usile, insa putini au idee cu adevarat din ce sunt alcatuite si cum functioneaza de fapt si pe ce principiu se bazeaza. Cateva informatii tehnologice sunt indicate in urmatoarele randuri.

O usa obisnuita este un ansamblu ce are ca elemente componente:

  • Toc – principalul element al usii format dintr-un cadru de lemn;
  • Canat – partea activa sau inactiva a unei usi;
  • Garnitura, cheder – element de etansare;
  • Pervaz – cadru din diverse materiale de lemn care acopera rostul(spuma) dintre perete si tocul unei usi;
  • Tablie – partea unei usi care se fizeaza pe rama;
  • Sistem de incuiere, inchidere si deschidere cu broasca si yala.

dorcas-54n412f

Cumpara o yala electromagnetica de calitate superioara pentru usa ta!

Pentru ca usa sa fie deschisa si inchisa are nevoie de un mecanism. Acel mecanism permite usii sa fie incuiata, descuiata si manipulata. Mai concret este nevoie de broasca cu yala, balamale etc. Yala este cea care realizeaza deschiderea unei usi, prezentand un mare grad de siguranta. In functie de ce usa avem, exista mai multe tipuri de yale. Astfel, pot fi: yale mecanice, yale electrice sau yale electromagnetice. Este important ca aceste usi sa reziste la miscari de inchidere/deschidere si antigaurire, din cauza faptului ca aceste usi pot fi sparte oricand de hoti.

Yalele electromagnetice sunt folosite cand se doreste siguranta si confort sporit. Acestea se pot monta pe usi metalice, usi din lemn, usi din pvc sau aluminiu.

Rfidshop.ro este un magazin online ce ofera o gama larga de produse RFID si NFC ce se adreseaza tuturor tipurilor de clienti (bussiness to bussiness, utilizatori finali). Pe langa produsele in sine, Rfidshop.ro ofera de asemenea si servicii de consultanta si instalare a produselor comercializate. In plus, daca aveti nelamuriri cu privire la produsele achizitionate legate de functionare, sau orice alt aspect consultata tehnica gratuita va sta la dispozitie.

Rfid ofera o gama larga de yale electromagnetice de calitate, de diferite dimensiuni, tipuri ce va ofera siguranta casei dumneavoastra. Yalele sunt confectionate din metale dure ce rezista tuturor interactiunilor cu factorii externi. Yala prezinta memorie mecanica si functioneaza in puls. Ele pot fi ajustabile, incastrabile, reversibile.

Yalele obisnuite sunt confectionate din materiale slabe calitativ ce va vor pune in dificultate sistemul de deschidere. Alege insa yalele de la Rfidshop.ro si scapa de griji!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes