Afla secretele ce stau in spatele huselor din silicon

               Husele din silicon par a se numara printre preferatele romanilor si nu numai. Totusi, exista atat de multe modele si materiale din care acestea sunt confectionate, iar oamenii inca prefera sa opteze pentru clasic. De ce se intampla asta?

Ei bine, se pare ca in spatele huselor de silicon exista o serie impresionanta de avantaje ce sunt simtite de toti catre posesorii acestora. De altfel, in momentul in care am cautat o husa iPhone 5 ieftina si am descoperit magazinul online tabnet.ro, mi-am dat seama ca spre deosebire de alte accesorii, cele din silicon ofera cele mai insemnate beneficii. Printre acestea se numara:

Poze Husa Iphone 5/5S Ultimate Gold

  • Preturile ofertante reprezinta principalul aspect de care posesorii de smartphone-uri tin cont atunci cand pornesc in cautarea huselor de protectie. Costul unui astfel de accesoriu este mult mai scazut decat al celui confectionat din materiale mai dure. Totusi, se pare ca eficienta este la fel de buna, daca nu chiar mai insemnata decat ar putea parea initial.

Aici intervine si posibilitatea oamenilor de a-si achizitiona un numar insemnat de astfel de huse, astfel incat sa le schimbe in functie de tinuta pe care o poarta in acea zi.

  • Super rezistenta la caldura si praf aduce husa din silicon in top. Nu toata lumea este la curent cu faptul ca siliconul are proprietati termostabile excelente, dar si de termoconductivitate scazuta.

Atunci cand doresti sa pornesti intr-o vacanta exotica insa te temi de faptul ca smartphone-ul tau va fi afectat de caldura emisa de soare, trebuie sa stii ca o astfel de husa din silicon iti va proteja dispozitivul. De altfel, chiar ai ocazia sa stai la plaja insotit de acesta, fara a-l supune unui pericol.

Mai mult de atat, praful si murdaria vor sta la distanta de telefonul tau atat timp cat este protejat cu o husa din silicon. De altfel, acestea pot fi spalate cu apa si sapun fara a-iprovoca niciun fel de dauna. In acest fel, bacteriile si microbii vor fi tinuti la distanta maxima fata de orice posesor al acestui accesoriu din silicon.

  • Durabilitatea reprezinta un alt punct forte al acestui accesoriu ce se comporta extraordinar de bine in fata oricarei actiuni.

Se stie extrem de precis ca husele din silicon beneficiaza de cea mai lunga durata de viata, chiar daca preturile pentru care sunt achizitionate sunt extrem de mici. Acestea sunt extrem de flexibile, ceea ce inseamna ca sunt destul de dificil de rupt sau crapat.

  • Proprietatile anti-alunecare le permite posesorilor sa isi aseze smartphone-ul pe orice tip de suprafata, fara a exista posibilitatea ca dispozitivul sa alunece.

Spre deosebire de cele din plastic ce nu au stabilitate pe suprafetele din sticla sau pe orice alt material mai lucios si fin, cele din silicon raman pe suprafata pe care au fost asezate.

  • Husele din silicon permit accesul rapid la touchscreen. Multe persoane doresc intotdeauna sa aiba vizibilitate maxima fata de ecranul smartphone-ului, iar acest lucru nu se poate intampla atunci cand este prezenta o husa de tip Flip.

Husa din silicon protejeaza cu succes nu doar lateralele, fata si spatele telefonului, insa si ecranul, chiar si atunci cand cade cu fata in jos. Acest lucru se datoreaza faptului ca husa este confectionata in asa maniera incat sa nu se produca astfel de accidente ce ar cauza avarierea sau spargerea ecranului.

Acestea fiind spuse, nu este de mirare ca husele din silicon sunt cele mai populare. Tocmai de aceea, pentru a fi in trend, nu ezita sa iti achizitionezi si tu una din cadrul magazinului online tabnet.ro ce promite seriozitate, produse de calitate superioara si preturi ofertante.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes