Cu mașina prin țară

Tocmai ne pregăteam de cea mai frumoasă vacanță când mașina mea ne-a părăsit. Costurile reparației erau mult prea mari astfel că trebuia să renunțăm la planurile noastre. Cu toții eram supărați pentru că pregătisem această excursie în Cluj de atâția ani.

Noroc cu site-ul SIXT Rent a Car care ne-a oferit cele mai bune prețuri pentru inchirieri masini de la noi din țară. Metoda de închiriere este foarte simplă:

  1. Alegem orașul din care putem prelua mașina.
  2. Setăm data la care dorim să închiriem mașina și de asemenea data la care ne dorim să ne întoarcem din excursie.
  3. Mai apoi site-ul caută toate mașinile care sunt disponibile la acest moment pentru a fi închiriate în acea perioadă.
  4. Ne decidem de asemenea care dintre mașini se potrivește mai bine cu nevoile noastre, dar și cu bugetul. Putem fi siguri că prețul de pe site este cel corect, dar el este doar pentru cei care cumpără online.
  5. De asemenea în cursul călătoriei noastre putem discuta cu cei de la New Kopel Group pentru detalii.
  6. La final nu ne mai rămâne decât să ducem mașina înapoi în service de la care am luat-o.

Aceste proceduri pot fi urmate și de cei care au nevoie de un autocar, dar și de cei care își doresc o limuzină. Prețurile sunt foarte accesibile și îți este permis să mergi oriunde în țară cu mașina, singura condiție fiind dată de data întoarcerii.

Gândește-te este ca și când ai avea propria ta mașină, tu ești cel care o conduce și cel care se bucură de distracție, iar mai apoi poți fi sigur că ea se întoarce într-un loc sigur. Poți de asemenea să închiriezi câte o mașină pentru fiecare eveniment la care urmează să participi sau pentru fiecare locație. Caută SIXT Rent a Car și vei afla mai multe detalii.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes