Ce este mai frumos decat jocuri cu Spiderman?

O plăcere redescoperită în jocurile online

Spiderman salveaza orasul

De când am laptopul meu personal mi-am dat seama de ceva: nu mai sunt atât de atrasă de internet față de cum eram cu ani în urmă. Am stat vreo 2 ani fără calculator, iar acum parcă nu mă mai regăseam. Nu îmi dădeam seama care era motivul pentru care acum internetul mi se pare foarte plictisitor. Noroc cu un bun prieten care a pus un pariu cu mine, mai exact că nu voi găsi cele mai tari jocuri cu Spiderman. Nu pot refuza un pariu așa că am început să caut pe internet diverse site-uri ce oferă jocuri cu acest personaj.

După primul joc din mediul online nu m-am mai dezlipit de laptop, bine primul dintre jocurile care nu îmi deschideau o mie de ferestre sau reclame. A urmat apoi al doilea, al treilea dar și multe altele. La sfârșit mi-am dat seama că prietenul meu voia doar să îmi amintească de ce iubeam internetul înainte, acest lucru se datora jocurilor.

Cu ce ma ajuta aceste jocuri cu Spiderman?

Pozeaza-l pe Spiderman

Chiar dacă veneam frântă de oboseală de la școală, tot reușeam să mă joc măcar un joc. Acum nu mai știu pe ce site-uri intram atunci, dar știu un lucru bugy.ro este cel mai tare site de jocuri pentru copii. În primul rând nu îți afișează o mie de reclame și  nu îți blochează jocul. Pe deasupra veți fi siguri că cel mic nu v-a da pe site de nicio reclamă indecentă.

Jocurile acestea te ajută să te relaxezi, să uiți măcar pentru câteva minute de probleme și de griji. Sunt sigură că dacă veți intra pe site veți găsi cel puțin un joc pe placul vostru. Aveți atât de multe teme de jocuri din care să alegeți încât nu veți putea refuza. Vă provoc să vă reamintiți de copilărie și să vă jucați măcar 5 minute.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes