Oferte imbatabile de cazare la baile herculane

O vizită în familie la Băile Herculane

Acum o săptămână medicul mamei mele i-a comunicat că trebuie să meargă la băi termale pentru a scăpa de o afecțiune mai veche. Pentru că urma să luăm și eu și sora mea concediu am zis să plecăm înpreună într-o mini vacanță. Din păcate nu știam unde să mergem fiind presate și de buget, noroc cu unchiul meu care ne-a prezentat oferte imbatabile de cazare la baile herculane.

Cine dăruiește oferte imbatabile de cazare la baile herculane?

Asta a fost întrebarea care spre surprinderea noastră ne interesa, informatorul nostru ne-a spus că este vorba de sarassons.ro și că ne lasă pe noi să îi descoperim. Seara am intrat pe pagina lor și am descoperit unul dintre cele mai frumoase complexuri turistice din baileherculane, mai vizitasem deja câteva pagini ale hotelurilor și pensiunilor de acolo, dar de aceasta nu dădusem.

Site-ul nu doar că ne-a oferit cea mai bună ofertă de cazare, dar ne-a pus la dispoziție și o listă cu principalele obiective ce pot fi vizitate pe perioada șederii, printre acestea se numărau și bazinele cu apă termală. Ne-a cucerit foarte mult faptul că încearcă să păstreze vie frumuseșea stațiunii, faptul că încearcă să ofere servicii de calitate pentru toți cei care le calcă pragul. Cu această ocazie am aflat că prințesa Sissi și împăratul Franz Joseph vizitau foarte des această stațiune.

Printre locurile care pot fi vizitate pe tot parcursul șederii se numără și Foișorul Roșu, Grota Haiducilor, Grota cu Aburi, Izvorul lui Munk, Muzeul Băile Herculane dar și sauna naturală din interiorul muntelui. Indiferent care dintre aceste atracții vă atrage cel mai mult atenția de un lucru puteți fi siguri vă veți bucura de frumusețea naturii, dar și de efectele acesteia.

Noi am decis să spunem Da acestei ocazii și să vedem cum se va termina vacanța noastră, suntem însă siguri că nu vom regreta că am accepta oferta acestui complex turistic. Mai ales că astfel mama mea se va putea bucura de tratamentul necesar pentru a scăpa de acele dureri chinuitoare.

Băile Herculane nu reprezintă doar o locație pentru vacanță, din contră aici se pot vindeca foarte multe boli și se poate îmbunătăți sistemul imunitar. De asemenea aici există terapeuți cu o vastă experiență în acest domeniu, mereu gata să vă vină în ajutor. Dacă și voi vă doriți o vacanță sau o ieșire la băile herculane vizitați acest site vă garantez că vă veți bucura de oferte imbatabile de cazare la baile herculane.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes