Locul unde poti gasi ursitoare botez in bucuresti

Prima petrecere a micuțului tău

Botezul este prima petrecere pentru fata sau băiețelul tău, tocmai de aceea ea trebuie să fie încununată de magie și spectacol. Încă din cele mai vechi timpuri ursitoarele erau nelipsite de la petrecerile de botez, înainte acestea veneau doar la casele boierilor, însă cu timpul tot mai mulți părinți au reușit să își permită un astfel de spectacol. Aici poti gasi ursitoare botez in bucuresti pentru ca petrecerea să fie perfectă.

Capture

Unde poti gasi ursitoare botez in bucuresti?

Ursitoarele sunt în general în număr de trei, dar pentru amuzamentul invitaților și al părinților se poate opta și pentru prezența celei de a patru ursitoare. Primele trei sunt ursitoarele bune care îi vor ura copilului sanatate, iubire și bogăție, desigur acest lucru depinde de la regiune la regiune. Cea de a patru ursitoare este cea rea, cea pe care nimeni nu o chema la petreceri, dar care sosește mereu. Cu ajutorul unor rime haioase ursitoarele bune o gonesc pe cea rea și apără pruncul.

Poti gasi ursitoare botez in bucuresti cu ajutorul celor de la paradisulpersonajelor.ro, mai mult decât atât în funcție de pachetul ales vă veți bucura și de câteva servicii. De exemplu cel mic se poate alege cu un portret realizat de către ursitoare, de asemenea textul poate fi schimbat astfel încât să conțină numele părinților, al nașilor. De asemenea în timpul spectacolului se poate ține cont de astrologie și numerologie astfel petrecerea având un impact mult mai puternic asupra invitaților.

Țineți cont că această petrecere va fi unică pentru micuțul vostru și chiar dacă nu îți va aminti nimic vor exista pozele și videoclipurile realizate. Tocmai pentru că este o zi unică ea trebuie sărbătorită în cel mai spectaculos mod cu putință, iar ursitoarele vor face un spectacol frumos. Nu doar micuțul vostru se poate bucura de această zi, dacă optați pentru pachetul Golden Plus toți copiii prezenți la petrecere vor primi câte un balon modelat.

Prețurile pentru pachete sunt foarte diversificate pentru ca toți părinții să îți poată permită prezența ursitoarelor la petrecerea de botez. Cei care doresc mai multe servicii și un spectacol mai frumos pot opta pentru pachetele gold. Cei care vor comanda în această lună pachetul bebe gold vor avea parte și de o reducere foarte considerabilă, dar și de câteva servicii în plus.

Alegeți să îi oferiți celui mic cea mai frumoasă petrecere din viața sa și să vă bucurați împreună cu el de acea seară fericită. Paradisulpersonajelor.ro este site-ul care vă stă la dispoziție pentru descoperirea celor mai bune ursitoare botez din bucuresti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes