Bilete autocar spania de la NICKTRANS SUCEAVA

Se merită să muncești în afară?

Această întrebare mi-am pus-o încă de când am terminat liceul, atunci mare parte a colegilor mei își doreau să plece afară pentru a munci deoarece considerau că la noi în țară nu se merită să rămâi. Chiar și eu am fost întrebată de ce mai vreau să rămân în România și să merg la o facultate. Sper surprinderea tuturor nici măcar nu mă gândisem la această posibilitate, munca printre străini este foarte grea și mai mult decât atât îmi doream să termin o facultate. Anii au trecut și o dată cu terminarea facultății m-am trezit că nu îmi găseam un loc de muncă în țară. Astfel a trebuit să mă gândesc la plecare într-o țară străină. În același timp am primit o cerere de angajare  de la o firmă de telecomunicații din Spania și trebuia să mă prezint la un interviu. Am început să caut o modalitate a ajunge în această țară fără a cheltui însă mulți bani. La NICKTRANS am descoperit bilete autocar spania la prețuri foarte accesibile.

De ce m-am oprit la bilete autocar spania?

Nu puteam ști dacă o să fiu acceptată, iar mersul cu avionul reprezenta un cost mult prea mare, problema de care îmi făceam griji la mersul cu autocarul era dată de posibilele întârzieri. Sunt genul de persoană care detestă să întârzie și știam că nici patronul nu v-a accepta asta. Norocul meu a fost faptul că am dat peste o firmă care ține foarte mult la punctualitate.

Am discutat cu ei problema mea și am ajuns împreună la un consens pentru a ajunge la timp la interviu, ei mi-au spus că au la dispoziție două trasee care ajung în Madrid și m-au pus să aleg cu care vreau să merg. Ajungeam un pic cam la limită, însă dacă nu erau întârzieri nu aveam probleme. Știam de când am mers ultima oară cu autocarul că mai există și persoane care vin după 10 minute, acele ”dive” cu 100 de bagaje care cred că toți sunt servitorii lor și trebuie să îi aștepte. La NICKTRANS mi s-a spus însă că așa ceva nu este posibil biletele se plătesc în momentul plecării autocarului, iar acesta nu așteaptă persoane întârziate.

Nu credeam că așa ceva este posibil mai ales că o firmă de transport ar pierde bani, dar cu toate acestea la ora stabilită autocarul pleca, chiar dacă nu toate persoanele care rezervaseră ajunseseră în autocar. Mi-a plăcut foarte mult faptul că șoferul a mers cu o foarte mare grijă, iar mereu avea grijă să coboare toate persoanele la stația dorită. M-am bucurat foarte mult că am ajuns la timp la interviu și chiar reușisem să primesc postul mult dorit.

Cu toate acestea am refuzat, nu se compară cu nimic muncitul alături de familie cu plecatul la kilometrii distanță. Am vorbit cu cei la NickTrans Suceava ca să îmi rezerve un bilet pentru întoarcere și astfel am decis să îmi caut la mine în țară de muncă. Cei care însă își doresc să ajungă în Spania pot opta pentru această firmă de transport persoane și să cumpere cele mai accesibile bilete autocar spania.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes