Articole pentru bebelusi de care copilul tau nu are nevoie

E exact la fel ca si cum ti-ai cumpara o masina sport cu garda la sol foarte joasa cu care trebuie sa parcurgi zilnic un drum foarte accidentat sau ca si cum ai veni imbracat la munca in echipament pentru constructii, cand de fapt lucrezi intr-o cladire de birouri si munca ta nu are nici cea mai mica legatura cu activitatea fizica. Inutil, nu?

Stiu foarte bine ca atunci cand esti parinte vrei sa cumperi tot, dar absolut tot pentru copilul tau. Are nevoie, nu are nevoie, tu ii cumperi. Gresit! De ce sa cheltui pe lucruri inutile cand ii poti cumpara alte lucruri mult mai de folos?

Chiar din primele luni de viata ale copilului te avanti in cumparaturi care chiar nu isi au rostul. Dar nu mai intru in alte detalii pentru ca iti ofer o lista de articole pentru copii de care micutul tau efectiv nu are nevoie.

  1. Haine care se imbraca pe cap

Daca le-ai cumparat si vei incerca sa imbraci nou-nascutul cu ele, tot ceea ce face Tom Cruise in seria de filme Misiune Imposibila ti se va parea floare la ureche. Nu ai cum sa il imbraci pe micut cu bluze si salopete care se baga pe cap – e un real chin.

Alege mai bine hainute care se imbraca foarte usor si care se incheie lateral.

  1. Incaltamintea

Nu isi are rostul! Papuci pentru cei mici? Serios? Un nou nascut oricum nu poate merge. Singura idee care este pentru incaltarea copilului de la o varsta frageda este ca se va obisnui cu papuceii si nu va mai face mofturi de fiecare data cand iesi la plimbare si va trebui sa il incalti.

  1. Haine de firma

Poti sa i le cumperi, dar nu le vei gasi la fel de practice precum altele, care nu sunt neaparat de la producatori renumiti. Decat sa cheltui bani pe ceva de firma, mai degraba cumpara copilului ceva util.

  1. Premergator

Daca vrei sa prelungesti perioada pana la care cel mic reuseste sa invete sa mearga de unul singur, alege un premergator. Va invata poate chiar cu 2 sau 3 luni mai tarziu sa se tina pe propriile picioare. Pana si specialistii spun asta, dar totusi premergatorul poate fi util pentru parintii ocupati.

  1. Carucior scump

Cel mic nu va face diferenta intre un carucior de 100-200 lei si unul de cateva mii de lei. Ideea de baza este ca acel carucior pe care il cumperi sa iti serveasca toate nevoile, sa fie practic, usor de transportat si confortabil pentru cel mic. Poti sa gasesti toate aceste caracteristici chiar si cu un pret redus.

Daca ceea ce cauti este utilitatea, fereste-te de toate cele enumerate in lista de mai sus. Top 5 prioritati pentru bebelusul tau ar trebui sa fie patutul, un carucior nu foarte scump, un scaun auto, un balansoar si uzualele produse pentru igiena. Iti recomand www.bebelas.ro pentru oricare dintre acestea.p_1056bb531b88857_caruciou copii mykids baby2go 2in1negru_01

Chiar daca este foarte tentant sa cumperi pentru cel mic tot felul de haine, articole si accesorii, nu trebuie sa cheltui o avere sau sa iti faci o gaura in buget cumparand lucruri inutile. Tine cont de ceea ce are nevoie copilul si nu ceda impulsului de moment, altfel poti sa ai parte de surpriza neplacuta de a fi cheltuit bani pe lucruri pe care le vei folosi pentru copil o singura data sau chiar deloc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes