Povestea succesului cu un studio video chat bucuresti

O prietena si o poveste de viata

Maria mereu a trebuit sa se descurce singura, a fost crescut de bunica si mereu aveau probleme cu banii asa ca la varsta de 18 ani a decis sa se angajeze ca si model videochat. Din pacate nu a ales un studio legal ci pe cei care ii ofereau cel mai mare salariu, astfel cand a ales sa o termine cu ei avea deja probleme cu legea. Nu o mai vazusem de 1 an si nu mai stiam cu ce se ocupa, insa ieri m-am intalnit cu ea. Era foarte vesela, frumos imbracata, invatase chiar sa se macheze astfel incat sa nu fie prea extravagant, dar si sa atraga atentia. Nu imi venea sa cred ca ea era fetita cu care ma jucam cand eram mica. Mi-a povestit ca lucreaza la un studio videochat, nu imi venea sa cred, mai ales dupa cat indurase la ultimul.

De ce a ales ea Studio video chat bucuresti?

M-a linistit insa imediat, acum lucra legal, nu mai avusese nicio problema si totul decurgea perfect. Reusise sa se redreseze si sa isi asigure un  venit stabil, acum castiga destul ca sa se intretina pe ea si pe bunica ei, dar si sa ii mai ramana destui bani si pentru placeri. Alese un Studio video chat bucuresti care o ajutase sa castigi experienta in acest domeniu, aproape am ramas uimita sa aflu ca ea castiga mai mult decat mine si in plus nu muncea pe rupte cum o fac eu.

Se angajase foarte rapid în studio, citise la inceput pe site-ul lor despre beneficiile pe care le aveau fetele și se decisese să îi sune. Nu era convinsa ca va fi aleasa sau daca va avea curajul de a le oferii o sansa, cand a vazut insa locul in care va lucra, a vazut ca are de a face cu un studio serios s-a decis sa accepte. A urmat o sesiune de fotografii profesionale pentru site, a beneficiat complet gratuit de aceasta sedinta si a fost foarte multumita de ceea ce a iesit.

Mai apoi a inceput munca, acest studio se deosebea foarte mult de precedentul, avea aparate profesionale beneficia de asistenta si se simtea foarte bine in noul ambient. Tot aici a primit foarte multe sfaturi pentru a putea castiga mai multi bani, nu se asteptase sa aiba parte de un trainer personal, de o fata care sa o ajute.

Banii au inceput mai apoi sa vina de la sine, iar ea sa se bucure tot mai mult de beneficiile acestui job. Nu am putut sa nu o intreb cum se descurca cu barbatii care lucreaza acolo, stiam ca la fostul loc de munca foarte multe fete avusesera probleme din cauza lor. Ea mi-a spus insa ca tot personalul este format din femei, ele avand parte de foarte multa intimitate si confidentialitate. Pur si simplu acest studio pare o adevarata rampa de lansare in aceasta meserie. Am plecat de la intalnire putin trista pentru ca nu statusem foarte mult impreuna, dar si ganditoare cu privire la locul de munca cu ajutorul caruia Maria incepea sa isi indeplineasca visele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes