Creditul în mediul online vs creditul financiar

Pentru a putea fi blogger trebuie să ai un credit online, exact cum pentru a îți îndeplini visele este nevoie de un credit rapid. Totul în viața noastră pornește de la un vis, de la o dorință ascunsă, iar cu un mic ajutor totul poate deveni realitate. Astăzi vreau să vă răspund la toate întrebările legate de blogging.

Toată lumea mă întreabă:

  • ”este ușor să fii blogger?”
  • ”se merită să pierzi nopțile pentru a scrie un articol?”
  • ”de ce nu scrii review-ul înainte de a primi produsul?”

De multe ori le răspund cu o întrebare:

  • ”este ușor să iei un credit bancar?”
  • ”Se merită să îți cumperi acea mașină cu un credit?”
  • ”De ce nu cumperi produsul înainte de a lua creditul?”

A crea un blog este la fel de simplu ca și cum ai lua un credit cu ajutorul specialiștilor de la AVBS Credit, singura problemă este că de aici în colo apar micile probleme în rândul bloggerilor.

AVBS CREDIT

În urmă cu aproape doi ani, în ultima zi a Perseidelor, îmi puneam o dorință: să am propriul meu blog, pe care să scriu. Tot în acea seară a luat naștere Notitele Ionelei, blogul a fost făcut repede, dar problema acum era că nu știam ce să scriu. După o săptămână lipsa cititorilor mă debusolase, îmi era rușine să postez pe contul personal postările. La scurt timp m-am îmbărbătat și așa a început cea mai lungă, grea și în același timp plăcută călătorie din viața mea.

Pentru a câștiga credit în mediul online este nevoie de multă perseverență, nu este de ajuns să arunci câteva postări pe blog. Trebuie să ai o continuitate și o periodicitate a articolelor. Nici să aglomerezi cititorii nu este bine. La fel este și cazul unui credit bancar, pentru a-l putea lua trebuie să arăți că poți plăti ratele, deci faptul că ai posibilitatea de a-l returna la timp.

A fi blogger înseamnă să urci și să cobori. A urca este foarte greu, dar ca să cobori este nevoie doar de o greșeală. Cum pentru a putea lua un credit de nevoi personale sau orice alt credit, trebuie să ai un ”trecut curat”. La fel și în blogging cititorii trebuie să capete încredere în tine, informațiile de pe site trebuie să se apropie cât mai mult de realitate.

Pentru că mi-am dorit mereu să cunosc alte persoane, m-am înscris la un concurs de creativitate. Aici am aflat că nu sunt singura care scrie, că mai sunt și alte sute de persoane care fac asta. Am învățat că pentru a ieși ceva frumos este nevoie de multă muncă și răbdare. Trebuie ca mai întâi să investești în tine, în blogul tău și mai apoi să aștepți rezultatele.

Atunci când alegi să faci un credit trebuie să știi foarte bine ce urmează să faci cu acei bani, pentru ca la sfârșit să rămâi în câștig și nu în pierdere. La fel ca  sponsorii și cititorii , banii dispar repede. Indiferent de modul în care lucrăm trebuie să ne asumăm anumite riscuri pentru a ajunge la succes.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes