Farmec în doar 3 minute

  • Iubitoo… tocmai m-a invitat Andrei la petrecerea de ziua soției sale, să fii gata în 10 minute, vin să te iau… Să porți rochița aceea albastră de ți-am cumpărat-o data trecută, atunci când am fost în mall…
  • 10 minute?!?  Ești nebun?!?  De ce nu mi-ai spus mai devreme?  Puteam și eu să mă pregătesc mai bine….
  • Cât stai să te cerți cu mine mai bine te pregătești, vezi că iar faci riduri și trebuie să stai să te machezi… Te iubesc!
  • Te iubesc!

După 1 minut: Nu, nu pot, cum să fiu gata. El nu se gândește și la mine?!? Atâtea lucruri de făcut… nici nu îmi amintesc când am stat ultima oară 5 minute să mă relaxez… Scot rochia din dulap și conștientizez că nu am mai avut timp să mă epilez de vara trecută, părul este deja mare așa că trebuie să încep cu el… off dar asta durează 15 minute, ce mi-aș fi dorit o epilare rapidă... Când fac restul?!? (În timp ce mă cert cu mine caut epilatorul și îl pornesc… au cel puțin încerc… pentru că se pare că planurile noastre nu coincid)…

depilatoare

  • Maria (prietena mea cea mai bună și vecina de deasupra) se poate să mă ajuți și pe mine cu un epilator, știu că tu ai mereu unul de rezervă pentru urgențe. Trebuie să vină Dan să mă ia la o petrecere și al meu nu vrea să pornească. Mai am doar 6 minute și eu nu sunt deloc gata… (Ultimele cuvinte le-am spus aproape plângând… urăsc să fiu presată de timp).
  • Iubita mea, calmează-te, eu nu mai am epilatoare demult în casă (Să mă calmez?!? Când i-a îmi spune că nu are un epilator?!). Nu te speria, am găsit o metodă prin care să ne putem epila în doar 3 minute direct la noi acasă…
  • 3 minute?!? Ce soluție miraculoasă și foarte scumpă ai găsit?
  • Deschide ușa și îți voi explica. Aceasta este soluția pentru problema ta.

1

Mă uitam ca proasta la cutia pe care tocmai mi-o pusese în brațe, arăta ca o cremă și eu deja numai înțelegeam nimic, oare cum putea această soluție să mă scape de problema mea și toate acestea doar în 3 minute?

  • Îți voi explica rapid ce ai de făcut, pentru că trebuie să îi dau celei mici să mănânce. Aplici crema pe părțile unde vrei să scapi de păr, o lași să acționeze 3 minute și apoi cu dușul și un burete cureți soluția, nu trebuie să folosești săpunul, ci doar apă. Te pup și distracție plăcută. Apropo în cele trei minute poți face orice altceva, nu sta să te uiți cum acționează.

Am aplicat repede crema, pentru că în curând dispăreau cele 10 minute, avea o consistență foarte plăcută, chiar dacă la sfârșit părul nu ar dispărea măcar reușisem să îmi răsfăț picioarele și mâinile.

Cât timp crema acționa mi-am scos din dulap și o ținută compusă din pantaloni și bluză, în caz că aceasta testare nu avea succes. Am reușit să mă machiez puțin și să îmi prind părul, când telefonul meu, o dată cu soneria de la intrare îmi arătau trecerea celor 3 minute.

Am trecut repede sub duș și am început să spăl crema, nu îmi venea să cred, prin locurile în care trecea buretele rămânea doar pielea mea catifelată. Crema depilatoare făcuse din ceva imposibil, absolut posibil.

depilatoare

A doua zi am început să caut informații despre cremă, dacă aș fi văzut de la început că este o producție a firmei Farmec reticența mea nu ar mai fi fost atât de mare. În urma căutărilor am aflat că această cremă face parte dintr-o gamă de alte 3 creme, special create pentru femei.

Astfel femeile cu:

  1. pielea normală se pot baza oricând pe crema depilatoare cu extract de Orhidee.
  2. pielea deshidratată trebuie să aibă mereu la îndemână crema depilatoare cu extract de Argan, aceasta este perfectă și pentru cele care doresc o epilare rapidă.
  3. pielea sensibilă au posibilitatea de a testa crema cu extract de vanilie, iar pentru adolescente a fost creată crema depilatoare cu extract de Zmeură.

Această metodă este una foarte rapidă și nu mai presupune foarte multă dezordine, pe deasupra timpul alocat acționării cremei va putea fi folosit pentru alte treburi, știu deja că veți găsi ce să faceți în cele 3 minute.

Dacă vreți ca și iubiții sau soții voștrii să scape de părul în exces, dar ei sunt speriați de metodele acelea foarte dureroase, făceți-le cadou o cremă depilatoare cu Boswellia Serrata. Astfel veți putea petrece câteva momente împreună în timp ce cremele acționeză, iar mai apoi chiar să faceți un duș împreună.

Legat de ce altceva poți face în 3 minute, pot să spun că mereu se va găsi ceva ce nu a fost rezolvat, pentru că așa suntem noi timpul este cel care curge mult mai repede decât ne dorim. În acest timp aș putea: să îi spun cam de vreo 70 de ori ”Te iubesc, soțului meu”, aș putea pune la loc cartea uitată pe noptieră, pe care desigur nu am avut timp să o deschid, să vizionez noul triller din serialul preferat, să ascult cea mai nouă melodie, să aflu ce mai fac părinții mei, să aflu mai multe despre cremele depilatoare de la Farmec sau pur și simplu să mă pierd în lumea viselor.

Voi ce ați face în 3 minute?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes