Să redecorăm cu Diego

V-am povestit acum ceva timp despre cum mi-am redecorat pentru prima oară palatul cu ajutorul unui magazin pe care îl crezusem inițial cafenea. Ei bine, acum, după ani de zile, vreau să fac din nou modificări. Mai bine zis vreau să schimb totul în casă, îmi doresc să avem un copil în curând și vreau ceva nou în casă, dar și să adaug niște iarbă artificială în grădină.

Garden

Deoarece prințul meu este plecat în delegație, m-am gândit să îi fac o surpriză când se întoarce, așa că am decis să mă reîntorc în magazinul Diego. Pentru că mă gândesc că printre voi se află și persoane care doresc să facă renovări, am decis să vă explic pas cu pas ce am făcut eu pentru ca totul să fie bine:

Diego

  1. Deoarece toate aceste cumpărături necesită foarte mulți bani, cred că a-ți fi interesați de cardul de fidelitate Diego. Cu ajutorul acestui card vă veți putea bucura de reduceri de până la 50% pe site, pe deasupra posesorii cardului se vor putea bucura de servicii unice pe site. Cei care locuiesc în apropierea celor 150 de magazine Diego deschise în România, Ungaria și Slovacia vor putea ridica cardul imediat de la magazinul ales. Cei care nu au un astfel de magazin în apropiere, dar își doresc cardul îl vor primi în 2-3 săptămâni. Să nu uităm că dacă alegeți să vă abonați și la newsletter-ul Diego veți putea fi la curent cu cele mai noi oferte și produse. Card de fidelitate DIEGO
  2. O dată rezolvată problema banilor, trebuie să treceți la măsurat la decis ce și unde trebuie schimbat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că nu veți găsi mărimea potrivită. Cei de la Diego se ocupă de tăierea la dimensiunile dorite a PVC-ului, mochetelor și traverselor. De asemenea ei se ocupă de tivirea gratuită a perdelelor și draperiilor, dar și de surfilare la preț promoțional.
  3. Urmează mai apoi stabilirea celei mai potrivite zile pentru a vă întâlni cu specialiștii Diego. Acesta este momentul în care veți lua contact direct cu produsele dorite, vă garantez că sub efectul cafelei proaspete veți câștiga cel mai frumos decor. Dacă nu mă credeți vă invit să vizitați Pagina de Facebook Diego.
  4. A sosit și ziua cea frumoasă, ziua în care veți putea alege produsele necesare. Eu una am vizitat toate raioanele până a mă decide, de această dată voi avea nevoie de mai multe produse tocmai de aceea am decis să detaliez acest pas.
  • Pentru că vreau ca de această dată să realizez eu totul, începând de la adăugarea parchetului și până la decorarea fiecărei încăperi. Am decis să apelez la ajutorul celor de la Diego, iar în doar câteva ore aflasem cum pot instala singură parchet și cum se poate face o lucrare fără meșteri. Deci primul de pe lista mea este parchetul, acesta este nelipsit din casa oricărei persoane și nici eu nu puteam renunța la el.

Woodstep Imperial

  • Am ales culorile pentru fiecare cameră și mai rămăsese bucătăria, încă îmi aminteam ce urât se umflă parchetul dacă ajunge apă pe el, spre norocul meu însă acum puteam opta pentru pardoseală rezistentă la apă. Astfel bucătăria câștiga un alt aer și noi nu ne mai făceam griji cu privire la apă.

Senso Rustic

  • Pentru camera noastră am decis să optez pentru un parchet laminat, astfel camera noastră va primi toată eleganța de care are nevoie camera unui prinț, de asemenea parchet laminat va fi și în camera copiilor.

Uz casnic cu trafic mediu

  • Camera soacrei trebuia obligatoriu să aibă o traversă, pentru ca aceasta să nu se mai plângă ca data trecută că îi îngheață picioarele. Nu mă așteptam să fie așa de greu să aleg ceva pentru soacra mea, dar se pare că am reușit să mă opresc doar la două produse pentru acea cameră.

Traversă Cheops

  • Mi-am amintit la timp de faptul că și perdelele trebuiesc schimbate, iar pentru că am găsit și galerie și șină pentru perdea la un preț super mic am zis să închei frumos ceea ce am început.

Set galerie din metal Exclusiv cu 2 bare

  • Înainte de a pleca am mai aruncat o privire asupra tapetelor, abia aștept să am un micuț copil pentru a-i adăugat un tapet în cameră.

Tapet Kids

5. Acum numai trebuie decât să așteptați să primiți produsele comandate acasă, ele vor beneficia de transport gratuit, ceea ce este un alt beneficiu pentru voi.

6. După sosirea curierului vei putea începe să realizezi propriul tău proiect DIY (Do-It-Yourself), o să ai o altă stare după ce vei vedea cât de frumos este să lucrezi singură în propria ta casă.

Nu uita să le prezinți și prietenilor tăi cardul de fidelitate Diego, pentru ca și ei să se poată bucura de aceleași servicii ca și tine.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes