Cum mi-am salvat laptopul

O să înnebunesc… Oare laptopul ăsta se poate mișca mai încet decât atât? Am reușit să deschid doar două ferestre și deja face nazuri, iar pentru articol am nevoie de minim cinci. Oare cine mă caută tocmai acum? De fiecare dată când am ceva de scris se ivește un disturbator… este Oana sigur vrea să ieșim în oraș, dar mâine este deadline și dacă nu pun articolul voi fi penalizată… Pun telefonul pe silențios și mă reîntorc la scrisul meu. Dar după două minute sună iar, dacă nu îi răspund va suna încontinuu…

logo_mediadot_patrat

  • Bună, Oana, scuze că nu am răspuns dar tocmai acum am auzit telefonul.
  • Hey, te-am sunat să îți zic că în 2 ore plecăm la București, am luat bilete la cel mai tare concert, ne vom întoarce mâine seară. Așa că fă-ți repede bagajele și în două ore să fii în fața blocului. Va veni și Andrei..
  • (Andrei… băiatul acela cu ochi albaștri care tot încearcă să se dea pe lângă mine… Off… Dar trebuie să scriu articolul, sigur îmi va lua 5 ore…) Din păcate nu pot să merg, dar distrați-vă voi și pentru mine…
  • Cum adică nu poți să mergi, nici să nu te aud… Nu există nimic mai important ca asta.
  • Trebuie să fac un articol pentru competiție și știi foarte bine cât de greu merge laptopul… Să nu mai vorbim de faptul că pe tren mi se va descărca din nou bateria și nu voi mai recupera datele. Nici la hotel nu cred că vom avea șanse să scriu… De data asta chiar nu pot…

11181779_1191560034193379_4769063824927517783_n

  • Nu este nimic, intră tu acum pe acest Magazin Online și cumpără-ți un SSD, trece adresa de la hotel și mâine îl vei avea. Astfel îți vom rezolva problema și vei putea merge la concert.
  • Ce să cumpăr? Oana… nu am bani să îmi iau cine știe ce laptop nou… așa că mai bine stau și scriu pe ăsta.
  • SSD-ul nu este un laptop, este un dispozitiv utilizat pentru stocarea de informații pe deasupra el ajută laptopul să funcționeze mai repede și mai bine. Nu mai trebuie să aștepți cu orele ca să ți se încarce facebook-ul. Pe deasupra el are o capacitate de reținere a datelor foarte bună.
  • (Parcă nu este adevărat… tot ce spune ea) Sună ca un adevărat rai pentru mine, dar așa cum știi nu am un buget foarte ridicat la dispoziție și el cu siguranță costă zeci de milioane.
  • Site-ul despre care ți-am vorbit mai sus are zeci de oferte SSD –uri, așa că nu trebuie să îți faci griji, pe deasupra vorbim de o firmă cu experiență, care îți va livra chiar mâine noul tău SSD, așa că puneți laptopul la treabă și plasează o comandă.
  • Stai două secunde… (două secunde nevoie… că la cât de greu merge cred că aveam timp să ajung eu la magazin înaintea lui)… Dar au atât de multe produse… atât de multe oferte… Cum voi putea eu alege un singur SSD din toate acestea?
  • Caută Oferte SSD Kingston, aceste SSD –uri sunt foarte bune, chiar și eu am unul acasă și merge perfect. În plus nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la zilele în care el va ajunge pe jos (Mă pregăteam să ripostez, dar apoi mi-am amintit de modul în care zilnic ceva ajunge pe jos… așa că am preferat să tac.), el nu are părți detașabile și tocmai de aceea este foarte rezistent la șocuri.

Am reușit să plasez comanda, deși aveam o oarecare strângere de inimă că nu voi reuși. Am plecat spre București, iar a doua zi, fix când ne-am trezit curierul a sosit cu noua mea jucărie. Nici nu am așteptat să plece bine că l-am și adăugat la laptop… am rămas uimită de rapiditatea cu care laptopul se mișca… parcă era unul nou. Articolul care înainte îmi lua 5 ore acum era gata într-o singură oră. Puteam simultan să deschid câte ferestre voiam fără a-mi fi teamă că se va bloca calculatorul.

Dacă nici voi nu știți cum să vă îmbunătățiți laptopul, optați pentru un SSD de la Kingston și nu veți regreta.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes