O asistentă și trei ședințe de programat

Câte emoții am… abia aștept ca ziua asta să se termine… nu înțeleg de ce nu a pus-o pe Alina, secretara aia tânără, să se ocupe de asta? Dacă nu erau cei de la Golden Tulip Times chiar că nu o scoteam la capăt. Acum trebuie doar să zâmbesc și să aștept să vină șeful….

  • Ioooooaaaannnnaaaa…. Unde ești?… Vino imediat la mine… Sunt la intrare… (Off fără să mă sune nu putea? Sper că nu s-a întâmplat ceva rău…)

Cred că nu i-a plăcut ceva… gata îmi voi pierde locul de muncă… Am uitat, voi nici nu știți despre ce vorbesc… Hai, să o luăm cu începutul. Acum o lună am decis să mă angajez la o firmă producătoare de electronice, programarea era cea care mă adusese aici. Dar pentru că șeful nu voia să aibă încredere în mine a decis să îmi atribuie alte sarcini.

Am început cu scoaterea foilor, contactarea investitorilor, aducerea cafelei… mai pe scurt spus am devenit din programatoare…  secretară. Într-o zi, la o criză de nervi, i-am spus șefului că dacă nu are de gând să îmi dea ceva ok de făcut…. demisionez… Da știu… eram nebună….

După câteva minute, în care http://super-blog.eu/wp-content/uploads/cupola.jpgcredeam că se gândește cum să mă dea mai repede afară, mi-a spus că are ceva important pentru mine…

Voia să mă ocup de lansarea celor trei produse noi ale firmei. Nu urma să fie o simplă lansare pentru că sponsorii nu se înțelegeau între ei și era imposibil să îi pui în aceeași cameră. Cu toate acestea cele 3 lansări trebuiau să aibă loc în aceeași zi, la diferențe foarte mici de timp, iar șeful trebuia să participe la toate, cel puțin 5 minute.

Deci aveam ceva de lucru… Șeful urma să fie plecat până la lansare, deci toate deciziile îmi reveneau… Cu toate acestea am reușit, iar acum mă aflu în sala în care urmează să fie prezentat noul nostru smartphone…

  • http://super-blog.eu/wp-content/uploads/intrare.jpgAm venit, ce s-a întâmplat?
  • Cum ce s-a întâmplat?!? Lansările trebuie să înceapă și autocarul nu a sosit încă… cum crezi tu că vom ajunge cu toții la locație dacă întârzii?… Sper că ai închiriat trei mașini diferite…
  • Lansările vor avea loc aici nu a fost nevoie de angajarea altor mașini… (Dacă ar fi citit și el foile de i le-am trimis… ar fi știut…)
  • Aici?!? Ești nebună?!? Cum să organizezi lansările într-un hotel… O să înnebunesc definitiv…
  • Hotelul are sală de conferințe, ambientul este unul foarte plăcut și cu siguranță se va potrivi cu produsele noastre.
  • Bine, dar cu restul ce facem? Îi punem să aștepte 3 ore să se termine o lansare?!? Ți-am zis că este foarte important să le facem simultan… Pe deasupra știi că nu am timp să mă plimb foarte mult… Unii mai au și treabă… (Parcă nu știam… off… ce n-aș fi dat să fiu acum acasă, în loc să stau să îi explic lui ceva ce trebuia să știe deja…)
  • La același etaj există trei săli de conferință, am vorbit cu cei de la hotel și le-am explicat că vom avea trei evenimente de afaceri așa că avem nevoie de toate sălile. Ei ne-au ajutat să le închiriem și mai apoi să le decorăm pe fiecare în parte. Pentru lansarea tabletei am optat pentru sala de conferințe Belvedere. Invitații noștri vor putea sta la masa așezată în formă de U, iar Mihai le va putea prezenta liniștit principalele atuuri ale produsului.
  • Din câte observ această sală arată bine, dar hai să vedem ce ai pregătit pentru laptopul nostru, sper că nu ai optat http://super-blog.eu/wp-content/uploads/imageronda_1_0.jpgpentru același model de sală.
  • Pentru laptop cea mai potrivită mi s-a părut Sala Ronda, aici am decis ca scaunele să fie împărțite pe două rânduri, astfel încât toată lumea să poată urmări produsul și să putem să îi plasăm evitând incidentele. După cum puteți observa trecerea dintr-o sală în alta se va face foarte ușor.
  • Frumos, foarte frumos și se pare că ai nimerit și numărul de persoane. Dar totuși cred că la smartphone, cel puțin numărul de persoane nu aveai cum să îl nimerești, din câte văd sălile sunt mici, deci nu vom încăpea cu toții.
  • Pentru smartphone cea mai mare sală conferințe, m-a atras foarte mult modul în care intră lumina și sunt sigură că telefonul va fi scos în evidență în această sală. La sfatul celor de la Golden Tulip am optat tot pentru o așezare în U, însă de data aceasta am avut grijă asupra modului în care lumina se va propaga.
  • Se pare că te-ai descurcat foarte bine din acest punct de vedere, dar cu toate acestea unde sunt invitații noștri, când vor ajunge și ce se va întâmpla cu ei înainte de lansare și desigur după?
  • Cei din Spania au sosit încă de dimineață și au fost preluați de șoferii celor de la Golden Tulip, toți invitații care vor ajunge pe aeroport vor fi întâmpinați de mașini dotate cu aer condiționat. Mai apoi ei vor fi cazați în cadrul hotelului, am ales etaje diferite pentru a evita scandalurile. http://super-blog.eu/wp-content/uploads/skyline.jpg
  • Totuși nu este prea urât să stea 4 ore în cameră? Cu mâncarea ce vor face?
  • În cadrul hotelului se regăsește Cafe Times, aici invitații se vor putea destinde, vor putea comanda băuturi sau sandwich-uri, pot discuta între ei. Probabil deja ați observat-o când ați intrat, este pe partea stângă. Legat de mâncare Golden Tulip are unul dintre cele mai bune Restaurante, Good Old Times, aici invitații vor fi răsfățați cu mâncăruri deosebite. De asemenea micul dejun este gratuit, fiecare putând mânca ce își dorește. Camerele hotelului sunt foarte bine dotate, vor regăsi Wi-fi, televizor, duș, absolut orice este nevoie pentru ca aceste zile să fie cât mai frumoase.
  • Chiar că te-ai gândit la toate. Sincer să fiu nu cred că aș fi putut găsi o locație mai potrivită. Ce te-a făcut să te oprești la ei și nu la un alt hotel? Golden Tulip Times restaurant service
  • Aveau tot ce aveam noi nevoie și ceva în plus, o amplasare foarte bună pe unul din cele mai frumoase Bulevarde din București, oferă posibilitatea celor care vin cu trenul să ajungă aici cu ajutorul metroului. Aici am găsit o echipă profesionistă care a fost mereu gata să mă ajute să creez trei lansări perfecte. Acest hotel va fi pe placul chiar și a celor mai mofturoase persoane.
  • Să fiu sincer nu mă așteptam să reușești, toate persoanele care au vrut să se angajeze la noi au trecut prin asta, dar nicio locație aleasă nu s-a ridicat la așteptările mele. Golden Tulip a reușit însă să le depășească, dar de ajuns cu vorba, acum să trecem la muncă prima lansare trebuie să înceapă.
Acest articol a fost scris pentru Super Blog Spring 2016.
Poze preluate de pe site-ul Golden Tulip
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Action Codes